Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar het nieuwe Myocafé.
Geplaatst onder polio en postpolio-syndroom, algemeen door AnnekeVink

Voorstellen

Hallo allemaal, ik ben Anneke binnenkort 70 jaar 

Heb het post polio syndroom en ben op zoek naar lotgenoten

Vriendelijke groet Anneke

5 reacties , oudste reactie bovenaan
AnnekeVink zei op

Jammer....

Ceasar zei op

Hoi Anneke,

Ik zie nu dat je het al eerder heb geprobeert. Je kan ook een mail sturen naar oost@spierziekten.nl  Ik ben namelijk secr. van Regio oost en heb ook PPS en kan je mogelijk verder helpen met je vragen.

Ceasar

Mariavm zei op

En voor regio west omgeving utrecht ? Ik heb PPS vooral benen beginnen het op te geven .Zou fijn zijn om lotgenoten te vonden in deze regio

hubbienl zei op

Hoi Anneke,

Was je gisteren ook bij de Zoom sessie.

Iik vind het leuk om van gedachte te wisselen over PPS en natuurlijk ook over muziek, of andere zaken.

Mijn email adres is hubbie@ziggo.nl

Groetjes Hub

Penthouse2017 zei op

hallo ik ben Willemien en ben op zoek naar mensen met DVN die heb ik sinds 2019 maar ik heb ook meerdere chronische aandoeningen o.a.forselongpatient, achteraf had ik al veel eerder de dignose gehad kunnen hebben door de. neuroloog maar aangezien ik zelf ook in het ziekenhuis werk als verpleegkundige liep ik altijd zomaar binnen als er wat was en had velerlei vage andere klachten maar welke klachten horen bij mijn andere aandoeningen......beetje uitvogelen . Uiteindelijk vorig jaar kreeg ik ineens zoveel pijn en uiteindelijk onderzoek gehad en ja hoor de volgende in de rij qua aandoeningen maar op deze zat ik niet te wachten,  ben bekend op de pijnpoli dus daar wat besproken van de mogelijkheden, uiteindelijk ben ik bij mijn neuroloog begonnen aan een aantal mediactie die mijn pijn NIET wegnamen , weer nieuwe mediactie en uiteindelijk zit ik nu op              4 x 150 mg lyrica, heel heftig spul maar GEEN PIJN MEER wat een luxe, naast alle andere mediactie. 

heeft iemand ook ervaring met DVN ? 

als je zin hebt mag je reageren , liefs ??

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login