Geplaatst onder algemeen door moederjeanne

ten einde raad ,blijvende klachten na longvliesontsteking

een maand of 7 geleden kreeg ik door de stafylokokken aureus een ernstige longvliesontsteking en sepsies . na 2weken infuus en terug thuis te zijn herviel ik en zat de bacterie op mijn 1 ste bovenste rib en weke delen in borst .

ik kreeg toen 6 weken avelox voorgeschreven ,na mijn 6 weken avelox begn ik klachten te krijgen met vage pijn in borspier afwisselend met pijn in mijn rechter schouder .

Het rare is dat de pijn elke dag wel op een andere plaats zit in mijn schouder . ondertussen misschien wel 10 keer een bloedtest gedaan maar alle bloedwaarden zijn perfect zodat er zeker geen sprake is van de bacterie .

De dokters zeggen dat ik met die pijnklachten maar moet leren leven en dat het allicht wel restklachten zijn en met de tijd zullen verdwijnen .maar waarom krreg ik die pijn dan maar na genezing en stopzetten antibiothica ? 

heeft iemand iets gelijkaardigs meegemaakt ? 

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login