Geplaatst onder pijn

tarsaal tunnel syndroom

23 reacties , oudste reactie bovenaan
ine zei op

hallo allemal

heeft iemend van jullie ervaring met deze aandoening in je enkel

graag een reactie

gr. ine

karina zei op

hallo

ja ik heb het in allebei mijn enkels gehad ben ook aan allebei geholpen een rechts ben ik heel blij mee links niet

groetjes karina

Angelique zei op

Hai Ine,

ook ik heb waarschijnlijk het tarsaal tunnel syndroom. Loop al 4 jaar met pijn, en sinds een jaar met een bewegende grote teen, en verkrampte tenen wanneer zij in rust verkeren, of wanneer ze afgeklemd zijn (benen over elkaar). Heb vorige week een cortison-injectie gehad, maar het helpt niet, de teen blijft bewegen en houdt mij uit mijn slaap. Over 4 weken terugkomen, en dan waarschijnlijk een kleine chirurgische ingreep door de zenuw weer de ruimte te geven die het nodig heeft. Het wordt na 4 jaar ook wel eens tijd!

Hanny zei op

Hoi Karina,

Ik ben al geopereerd aan C.T.S aan beide handen,en heb nu in beide benen T.T.S Kun je mij zeggen hoelang het duurt eer dat je weer normaal kunt lopen na de operatie van T.T.S ? wil je ook aub op een e-mailadres antwoorden ?
Intussen heb ik op meerdere plekken in m,n lichaam zenuw beknellingen.
Gr Hanny

stefan zei op

hallo vrienden ik heb zelf tts in beide voeten ben geopereerd in 2007 had toen een staand beroep en heb dit moeten opgeven nu jaren later ben ik terug hervallen met pijn in de hielen en tintelen weeral schoenen constant kopen en steunzolen proberen niets helpte en heb nu cortisone injecties laten zetten maar dat is pijnlijk achteraf en het is niet zeker dat het helpt heb het vroeger ook gehad de reden is dat ik teveel littekenweefsel aangemaakt heb en dat de zenuw in de tunnel weer geklemd zit en dit is verschillend van persoon tot persoon weeral opereren is een optie maar dan is de kans heel groot dat het littekenweefsel terug komt dus hopen dat de injecties helpen en er mee leren leven in de mate als het kan u dagelijks bezigheden verder te zetten groetjes

miranda zei op

Hallo allemaal ook ik heb tts in mijn linker voet ben er pas aan geopereerd nu is mijn vraag hoe lang duurt het voor dat je er weer normaal op kunt lopen hoor graag van iemand iets graag op mijn email reageren gr miranda

Cindy zei op

Beste ik wordt 18 november geopereerd aan ttts kunnen jullie me zeggen hoe lang de revalidatie duurt?
Vriendelijke groeten

Wil zei op

Hallo allemaal

Ben 14 november jl geopereerd aan tts, kan nauwelijks op mijn voet lopen daar dit erg pijnlijk is onder de hiel.kan iemand mij vertellen of dit erbij hoort en hoelang het gaat duren voordat ik weer mijn werkzaamheden kan doen,ik werk in de verzorging.

Gr Wil

monica zei op

zijn er mensen die ook aan een tarsaal syndroom (voet) een kijkoperatie hebben gehad in dc kliniek lairesse in amsterdam.
En heeft dit geholpen en jullie ervaring daar met dokter Bulstra.

Debby zei op

Ik ben op 05 november 2014 geopereerd aan TTS, rechtervoet, maar loop nog steeds slecht. Komt nog steeds wondvocht en pus uit de wond. Moet vrijdag weer terug naar de neuroloog, doordat ik nog steeds last heb van zenuwpijn en tintelingen. Iemand een idee hoelang het herstel gaat duren?

Groet Debby.

severine zei op

Hoi debby

Ik ben 6 november geopereerd aan tts.
Ook bovenop mijn voet is het opengemaakt en een overvloedig synoviaal vocht is gedraineerd.
Ik moet dinsdag terug maar heb terug dat vocht en nog meer pijn plus verkorte achillespees Door het gips.
Volgens de orthopeed zou het eind dit jaar zijn om aan de slag te gaan.
Mijn kinesist vermoed van niet.

Debby zei op

Ik word teruggestuurd naar de neurochirurg die de operatie heeft uitgevoerd. Zowel de neuroloog als chirurg weten er geen raad mee. Mijn vraag is, hoelang het duurt voordat alle zenuwpijn, tintelingen en wondpijn weg is?

severine zei op

Hoi,

Ik moet vandaag naar orthopeed hij had gisteren afgebeld ivm spoedgeval.
Eergisteren was het precies beter maar gisteren weer zo dik, rood, warm en pijn.
Ben benieuwd want de kinesist dacht vorige week nog aan sudeck maar omdat het beterde dan weer niet.
Maar ik twijfel na gisteren, kon ook zijn dat het normaal is want na operatie is zwelling normaal.
Normaal moet ik werk hervatten 28 december weet niet hoe ik dat zal doen aangezien mijn achillespees ook verkort is Door het gips.
Word vervolgd.....
Indien je fb hebt je kan me vinden severine catteeuw

Groetjes

severine zei op

Hoy

Bij mij is sudeck atrofie vastgesteld.
Ben nog thuis tot 1 februari en moet intense kine, word vervolgd

Debby zei op

Ik heb dus nu inmiddels voor de tweede keer een wondinfectie, wond is nu na 7 wkn nog niet dicht. Wederom een kweek afgenomen en aan de antibiotica. Veel pijn aan de wond, komen hechtdraden mee naar buiten. Hoelang gaat dit nog duren?

severine zei op

Hoy,

Geen idee dit heb ik niet voor wonden waren na een week dicht.
Bij mij is op twee plaatsen gesneden.

Groetjes

Aleida zei op

Ik ben 19 dec. geopereerd aan tts. De chirurg had aanvankelijk gezegd dat ik na 3 dagen weer kon lopen. Voor de operatie bleek dat 14 dagen te zijn. Daarna mag ik met behulp van krukken mijn voet een beetje belasten. Echter dat deed zeer veel pijn, dus ik wacht hier nog even mee. De begeleiding van het tts. is matig . Ik heb het gevoel dat ik alles zelf moet uitzoeken. Mijn vraag aan het forum is, kunnen jullie mij iets meer vertellen over het herstel na de operatie, de tijd die het in beslag neemt enz.

Debby zei op

Hoi Aleida,

Mijn operatie was op 05 nov en de wond is nu pas dicht na twee keer een wondinfectie. De arts was bang dat de infectie naar binnen zou slaan, maar dat is niet het geval. Als alles meezit, kan ik per 13 jan weer aan het werk.
Dan ben ik 10 wkn verder.

Groet, Debby.

Jenny zei op

Weet iemand een goede specialist die mij aan Tts kan helpen,krijg binnen kort een prednison injectie ,maar heb geen idee of het helpt?

Aleida zei op

Bedankt Debbie voor je reactie.
Wat een pech heb jij zeg met de genezing van de wond.
Hoop dat het nu beter gaat.
Zelf ga ik nu langzaam vooruit.
groet Aleida

severine zei op

Hoy

Ik ben geopereerd 6 november ze hebben dus 3 maal diagnose sudeck gegeven.
Gisteren ben ik moeten gaan voor botscan die is nu negatief.
Vanavond terug naar huisarts.
Word het stilaan beu ik heb zwelling, rode/blauwe kleur en brandende pijn.
Ben al thuis van 21 oktober en nog tot 31 januari.
Zo kan ik mijn werk niet doen word er moedeloos van.
Bij mij was het tts en ook tendinitis

Groetjes

wilgr zei op

Hou Ben nu haast een jaar geleden geopereerd aan tts aan mijn rechtervoet, nog steeds veel last van tintelingen en ook een verkorte achillespees aan overgehouden, fysio kan niets meer doen. Nu het kouder gaat worden wordt mijn voet ook wat stijver omdat de doorbloeding bij het litteken niet goed is . Wie heeft ook deze klachten en wat te doen.

They zei op

ik krijg te horen van de neurolog dat ik neuropathie heb en er niets aan te doen is. Zelf heb ik mijn twijfels omdat ik 33 jaar heb hardgelopen en wel vanaf de 400 meter tot aan 14 marathons. Hoe ervaar je de klachten als je een zgn joggersvoet heb.

Diverse onderzoeken gehad en resultaat dat ik maar lig te kwakkelen en al vaker ben gevallen omdat ik mijn evenwicht kwijtraak en op watten loop.

wie kan me helpen gr They

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login