Geplaatst onder chronische idiopathische axonale polyneuropathie, pijn door H.Smiy

Pijnlijke voeten. CIAB.

Weet iemand wat ik kan doen aan mijn pijnlijke brandende voeten? Ik heb CIAB, en loop moeilijk. S'nachts nog het meest last van brandende voeten. 

2 reacties , oudste reactie bovenaan
Johucabi zei op

Heb ook CIAP sinds januari 2014. Sinds die tijd onprettig gevoel in voeten en onderbenen. Vanaf begin 2017 ging dit gevoel langszaam maar zeker gepaard met brandend gevoel en pijn. Uierzalf gaf en geeft mij wat verlichting en sinds juni 2017 gebruik ik ook 20%fenytoinecreme, waar ik ook baat bij heb.  Informatie en receptformulier voor huisarts/specialist verkrijgbaar bij Instituut voor Neuropathische pijn, www.neuropathie.nu. Adviseer via website vraag te stellen aan prof.dr. JM Keppel Hesselink. Creme uitsluitend verkrijgbaar op recept,  kosten plm € 40 per tube, na opening maand houdbaar. Vergoeding afhankelijk van zorgverzekeraar. Indien geen vergoeding aftrekbaar voor belastingen, voor 65plussers kunnen de kosten met een factor 1.13 verhoogd worden. Jo Bindels. 

Jelle zei op

al vanaf 2015 is bijm vast gesteld dat ik polyneeuropatie heb voornamelijk in de voeten en onderbenen  en mij gezegd er  is niks aan te doen nou ja wat nu verder, ik ben een beetje op zoek gegaan en geprobeerd compresie kousen of sokken de eerst is het goedkoopste en de sokken komen om en nabij de 20 euro ik heb gekozen voor de kousen en deze bevallen mij prima maar kan natuurlijk bij mens verschillen, de kousen kun je kopen bij de Action of bol.com heeft gratis verzending ik zou zeggen voor wie het aangaat is alijd te proberen baat t niet schaat ok niet dit wil ik toch even mee geven.  Jelle

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login