Geplaatst onder pijn door Fred123

Op zoek nr diagnose

Hallo iedereen, Ik ben 23 jaar en ben hopeloos opzoek nr mijn diagnose Het begon vorigjaar. Ik kreeg steken in mijn rug (zoals nierstenen) ik ben naar spoed geweest kwam uit dat mijn rugspier ontstoken was. Hiervoor kreeg ik antbiotica. Toch bleef ik last hebben van rug en nek. Ik ben nr de dokter geweest en kreeg toen diclofenac. Dit hielp me niet. Even later werd ik steeds moe. Van een levendige tiener naar een futteloze tiener. Ik heb dan bloed laten trekken. Ik had verschillende vitaminen tekort. Ijzer, vit D vitB12 zink en magnesium. Om deze aan te vullen kreeg ik pillen en inspuitingen. Maar ook dit hielp maar tijdelijk. Algoed terug naar dokter geweest. De last en pijn in mijn spieren blijft aanwezig. Opnieuw bloed getrokken en verder gezocht. Aan mijn bloed (bepaald eiwit) kon hij dus zien dat ik inderdaad met hoge pijn zat. (Oef dus toch niet tussen mijn oren). Er werd ook een beestje ondekt genaamt mycoplasma. Dit kan je erg moe maken en ook spierpijn bezorgen. Hiervoor kreeg ik gerichte antibiotica (1maand) ik zit nu aan mijn laatste dagen en de spierpijn blijft aanwezig. Hij heeft ook controle gedaan op trigger points. Ik zat met veel triggerpoint van kop tot teen. Goed naar de osteopaat gestuurd. Die deed me alleen maar meer pijn. Is er iemand die dit herkent? - het is een erg doffe pijn alsook last De pijn is vooral in mijn rug nek schouder maar nu beginnen mijn armen en benen ook een last te worden - ik ben enorm vermoeid - warmte en koude helpt niet - ik voel dat ik kracht verlies heb. Heffen lukt niet goed meer - pijnstillers, voltaren enz helpen ook niet Mijn mama heeft fibromyalgie en mijn oma SMA Iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Ik begin bijna met de pujn te leven en heb het gevoel dat het bijna tussen men oren zit. Toch ben ik niet meer als vroeger. Het heeft invloed op de kwaliteit van mijn leven. Als 23jarige wil ik hiervan af.
2 reacties , oudste reactie bovenaan
Fred123 zei op

MSM poeder heb ik ookal moeten probereb

Hermelinde zei op

Ben je al naar een neuroloog geweest? Spierpijn, vermoeidheid en spierzwakte kunnen heel veel oorzaken hebben. Wellicht een erfelijke ziekte, gezien je moeder met fibromyalgie en een oma (moeder van je moeder?) met SMA. Ik zou dus proberen zo snel mogelijk naar een neuorloog te gaan, bijvoorkeur in een academisch ziekenhuis. Succes!  

dit bericht is gewijzigd door Hermelinde op 27 augustus 2018 om 13:11

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login