Geplaatst onder Neuralgische amyotrofie, algemeen door Kelly

Neuralgische amyotrofie

Goedemiddag,

Voor het eerst op dit forum. Bij mij is eind vorig jaar Neuralgische Amyotrofie vastgesteld. Ik ben vaak vermoeid en het is lastig balans zoeken. Soms niet veel gedaan, toch zeurende pijn. Restklachten. Ik sport nu onder begeleiding 1x per week en heb  fysiotherapie gelukkig. Maar door de week is het nog wel eens lastig, door vermoeidheid schrap je dingen van je programma maar je moet dingen zoeken die je toch energie/voldoening geven, dat vind ik soms erg lastig.

Zijn er meer mensen en hoe ziet jullie dagelijkse praktijk eruit en hoe hebben jullie je leren aanpassen?

Groet, Kelly

1 reactie
Richard zei op

Hallo Kelly,wat triest om te zien dat nog niemand hierop heeft gereageerd dus doe ik het maar. Ook ik heb NA en ben sinds 2015 aan het stoeien in mijn nieuwe leven. Ik krijg de indruk dat ik er nooit aan ga wennen en iedere seconde .. iedere ademhaling attendeert mijn lijf me hoe het nu is...beperkt in handelen en een moeilijk in te schatten lijn die al veel te gauw te hoog gegrepen is. Ik werk fulltime 40 uur p/w als servicemedewerker in een groot autobedrijf maar op woensdagavond of eind donderdag ben ik eigenlijk een beetje op het eind van mijn Latijn...  en lig ik al vaak om een uur of negen in bed.....om proberen te slapen ... ..ik moet nog 13 jaar werken maar of ik haal en humaan vind dat vraag ik me iedere dag af. Mijn ervaring is dus contant zoeken naar de maximale grens van wat je kan inschatten en pak je momenten om te herstellen en te rusten. ...ook daar kan ik nog niet aan wennen. Veel succes met je zoektocht.mvg Richard v A

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login