Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar het nieuwe Myocafé.
Geplaatst onder myasthenia gravis, onderzoek door Agnes75

Myasthenia Oculair

Sinds 2015 is deze aandoening bij mij vastgesteld. Ik heb alleen maar klachten aan mijn rechteroog. Soms een hangend ooglid en soms dubbelzien. Het ging eigenlijk jarenlang erg goed. De laatste maanden begin ik wat zware spieren te voelen. In mijn beide oogleden, mijn bovenramen en bovenbenen. Ook heb ik 2 maanden geleden het Corona virus gehad. Dacht dat de klachten een nasleep waren van het Corona virus. Maar begin nu te twijfelen. Van de 7 dagen gaat het 5 goed en 2 dagen minder. Heeft iemand hier herkenning bij? Kan iemand mij verder helpen? Doorat ik nooit veel klachten heb gehad, heb ik me er nooit zo in verdiept. Een beetje hulp is daarom welkom! Alvast bedankt.
1 reactie
Pline zei op

Deze website (http://myocafe.spierziekten.nl) gaat komende maand offline. Vanaf nu kun je terecht op het vernieuwde Myocafé, dé online ontmoetingsplaats van Spierziekten Nederland. Wees welkom om daar een nieuw gesprek te starten of deel te nemen aan gesprekken van anderen. Iedereen op het Myocafé heeft zelf een spierziekte of is er nauw bij betrokken.  

Lees meer over aanmelden voor het Myocafé.

dit bericht is gewijzigd door Pline op 8 februari 2021 om 17:01

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login