Geplaatst onder algemeen door maaike.vanos

Mindset wonen: Nieuwe woonvorm in Nijmegen Lent!

Oproep voor toekomstige bewoners voor een nieuwe woonvorm voor mensen met een lichamelijke beperking in Nijmegen-Lent! 

?In de nieuwe Nijmeegse wijk Woenderskamp zal Mindset Wonen gebouwd worden, een woonproject dóór en vóór mensen met een lichamelijke beperking. Mindset Wonen is zelfstandig wonen, in een eigen appartement op maat, met ruimte voor ontmoeting en samen dingen doen.

De essentie van Mindset Wonen is de eigen regie over eigen leven, ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Zelf bepalen hoe je leven er uit ziet, zelfstandig, meedoen in de samenleving, niet alleen maar samen met de andere deelnemers aan Mindset Wonen. ‘Samen zelfstandig zijn’ noemen we dat.

Mindset Wonen realiseert in samenwerking met Woningcorporatie Talis 10 (sociale) huurappartementen in de Woenderskamp. Deze nieuwe Nijmeegse wijk is gelegen net over de Waal, tussen de Waalbrug en de Oversteek, vlakbij het NS-station Lent en andere stadsvoorzieningen. En vandaar is het maar een korte sprong naar het centrum van Nijmegen. De bouw start in 2020 en wij zijn nog hard op zoek naar nieuwe bewoners!!

Ben jij een toekomstige bewoner? ?

Of heb jij mogelijk een toekomstige bewoner in gedachten? 

Heb je vragen of wil je meer weten? 

Neem dan een kijkje op onze website: www.mindsetwonen.nl of neem contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer. 

e-mail: mindsetwonen@gmail.com

telefoonnummer: 06-15064273? (Barbara Maiburg, adviseur Mindset Wonen)

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login