Geplaatst onder pijn door Johanna

Middenrifbreuk met Barrett slokdarm

Ik zag dat ik mijn post op de verkeerde plek geplaatst heb. Nu in de (hopelijk) goede. Ik zal de andere post verwijderen indien mogelijk...
Hier mijn bericht:

Bij mij is na een gastroscopie afgelopen dinsdag een middenrifbreuk én een Barrett slokdarm geconstateerd. Dit is de voorlopige bevinding. Er zijn 6 biopten genomen. Ik ben dus nog in afwachting van de definitieve uitslag.

Ik ondervind momenteel veel last. Veel symptomen zie ik hier terug. Echter weinig lees ik hier over mensen die ook een Barrett slokdarm hebben. Vanaf dinsdag slik ik Pantoprazol, echter tot nu toe zonder resultaat. Ik verwacht volgende week naar een MDL arts te kunnen voor de uitslag en een gesprek. 

Omdat ik me ondertussen toch zorgen maak (ben als de dood dat er kankercellen aangetroffen worden, waarschijnlijk en hopelijk geheel onterecht...) over alles wat ik nu voel, ben ik aan het googelen gegaan en heb ik dit forum gevonden. Alles wat ik nu voel en waarvan ik dacht "tjee, zou dit al slokdarmkanker kunnen zijn?" wijt ik nu aan de breuk in het middenrif wat dus geconstateerd is, dus toch voor even een opluchting! Graag zou ik weten bij wie, naast de middenrifbreuk, ook een Barrett slokdarm geconstateerd is en hoe het met jullie gaat?  En ik weet: niet iedereen is hetzelfde en bij iedereen is alles misschien anders, maar toch fijn om ervaringen te kunnen uitwisselen. Jammer dat ik zelf nu nog niet meer kan vertellen (grootte van breuk, hoogte van Barrett etc). Ik hoor graag van jullie en probeer jullie op de hoogte te houden van mijn "kwaal".

Bedankt voor het luisterend oor(oog)...?

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login