Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar het nieuwe Myocafé.
Geplaatst onder mantelzorg

liefde reletatie sex

46 reacties , oudste reactie bovenaan
paul degezelle zei op

ik zoek een meisje ik ben zelf een man met een bepeking waar om mogen we geen meisje heben een mag dit niet groeten paul

liane zei op

wat voor meisje mag ik vragen?
ben je op zoek naar een relatie of naar een prostituee (nit verkeerd bedoelt, hoor!)
En waarom mag het niet, volgens jou?
Liane

bloosje zei op

ik begrijp de vraag ook niet. zelf heb ik een beperking en nooit te kort aan liefjes gehad. niemand is in staat u dit te verbieden, vind je geen meisje op caffe dan misschien wel op internet en willen ze niet probeert dan een thaise of een ander arm land die meisjes houden van iedereen

Rachelle zei op

Myocafe is toch geen relatiebemiddelingsbureau?!

hans.s zei op

Je mag best een meisje hebben,en wat jij ermee wilt doen is jou zaak,

je mag hier elk onderwerp naar voren brengen,er staat niets in de huisregels dat je niet mag oproepen voor een relatie.

Ik heb er geen probleem mee als paul via deze weg aan een meisje probeert te komen.

ron zei op

Hallo, Ik ben een aardige 36 jarige jongenman blauwe ogen met spierziekten van duchenne met beademing zit in een rolstoel en woonachtig in noord-brabant en ik ben opzoek via deze weg naar een leuke spontane meid tussen de 25-39 jr omgeving noord-brabant die het aandurft om met mij een leuke vriendschap op te bouwen en als het klikt ook meer....

ron.aldos.26@hotmail.com

Cor zei op

Ik begrijp de opmerking van bloosje niet over meisjes uit andere arme landen. Het is volgens mij erg onrealistisch om te denken dat meisjes uit arme landen van iedereen houden en dat zij daardoor meer open staan voor een relatie met jongen/man met een beperking.
In het algemeen zullen de meeste meisjes/vrouwen niet snel een relatie aangaan met iemand met een beperking. Het hangt natuurlijk ook af van de beperking die je hebt.

Jorgos zei op

Bij meisjes uit arme landen gaat het voornamelijk om een financiële verbetering; of die man gehandicapt is of niet doet niet ter zake; als hij maar rijk is. Voor de broodnodige fysieke consumptie kunnen ze elders terecht.

Martha (amsterdam) zei op

Hallo allemaal
Die meisjes moeten jammer genoeg dit werk doen anders hebben ze niets te eten, en vaak worden ze als kind aan pooiers verkocht voor geld, dus wat respect voor deze kinderen,als je niets kan vinden dan zijn hier altijd nog dames die tegen betaling je te gemoed komen, niemand hoeft zich dan schuldig te voelen.
Groetjes Martha

Jorgos zei op

De keuze voor een (zwaar)gehandicapte partner in plaats van een bestaan in de prostitutie, is gauw gemaakt, dunkt mij.

LunaLook zei op

Jorgos, mij dunkt het zo maar dat beide opties die jij daar opnoemt zwaar beladen zijn...of de prostutitei of de (zwaar) gehandicapte, kun je dan nog van keuze uitgaan?...of is het meer een russische roulette op een schip, we zien wel waar we stranden..

Ja hoor, Myocafe is er voor mensen, die kunnen een relatie/ontmoeting krijgen hier op de site, tegenwoordig en in de toekomst zal het steeds meer gebeuren dat mensen klikke via www.

Veel gaat al via PC, boodschappen worden ook via website Appie Heyn besteld en worden tot aan de aanrecht gebracht....handig hoor die PCs...
Ik geloof dat we over een jaar of 10 het helmaal niet vreemd of raar vinden dat je iemand op de koffie uitnodigt via Myocafe...of eens afspreekt voor een leuke middag in een rozentuin....niets mis mee we zijn toch maar gewoon mensen denk ikdan.

Jorgos zei op

Zeer geëerde mevrouw eL. mAHJOUBI,
Ik vind het HARTstikke fijn dat er zoveel stelletjes ontstaan op myocafe. Ik ben de laatste om op hoge poten een bezwaarschrift te schrijven aan het myobestuur, of zelfs eventueel door te procederen. Sterker, ik vind het een welriekend idee om het myocafe te promoveren tot een datingsite voor myo-mensen. Als duurzaam vrijwillig vrijgezel stel ik mij beschikbaar.

@Jorgos zei op

Ik begrijp even niet waar je naartoe wil.
Ben je op zoek naar een relatie met alles wat erbij komt?
Of ben je op zoek naar een SARS-vrouw, vanwege jouw seksuele behoeften?

Want daarin zit het verschil. Een keuze hiertussen lijkt mij persoonlijk gezien niet zo eenvoudig, zoals jij beweerd. Niet dat ik eerder de intentie heb, dat dit cynisch bedoelt was.

Vriendelijke groet,
Liane

nieuwsgierig zei op

Wat is een SARS vrouw?Of ben ik nu heel dom?

Hein zei op

Wat een geouwehoer, zeg

Jorgos zei op

Ben niet perse op zoek naar een SARS-vrouw, maar als je die toevallig in een donker steegje tegenkomt, zal ik geen nee zeggen. Moeilijke taal bezig jij @jorgos, "jij hebt niet de intentie dat dat dit cynisch bedoeld is. "Poehhh, ingewikkelde taalconstructie, wat bedoel je precies?
Ohja, een SARS vrouw betekent onder meer: a 'Severe Acute Respiratory Syndrome girl.

Stippie zei op

Zijn de moderatoren hier op vakantie of hebben ze iets ernstigs aan hun handen?
Delete svp deze sneue figuren.

R zei op

Ik vind het prima van lieden als Jorgos om op zo'n onzinnige oproep, onzinnig te antwoorden, veel humor. Myocafe is geen datingsite, en al helemaal niet met teveel spaties en te weinig leestekens. Laat de moderatoren dit hele draadje verwijderen, en laat tot die tijd Jorgos en co lekker mee-onzinnig doen, brengt wat leven in de zaak.

Liane zei op

Ik begrijp dat dit draadje voor een aantal mensen moeilijk of slecht te plaatsen is.
Toch denk ik dat ook dit wel nuttig is.
Een ieder mens heeft behoefte aan,... en het niet kunnen vinden van of kunnen onderhouden van een relatie kan erg frustrerend werken en dan lijkt mij een reactie als hieronder niet schokwekkend.

@Jorgos: SARS-vrouw is geen moeilijke term, althans in mijn ogen. Dit is gewoon een prostituee die er speciaal is voor mensen met een lichamelijke en/ of verstandige beperking. Deze vrouw heeft dus extra cursussen gevolgd en is niet te vergelijken met een doorsnee prostituee. In de instelling waar ik werk, wordt er ook gebruik gemaakt van SARS-vrouwen.

Nu vraag ik mij toch af, Jorgos, want ik vond het onduidelijk: Zoek je alleen een SARS-vrouw? Of gewoon een relatie met alles erop en eraan? En,... wanneer je die relatie niet wilt, is het omdat je het niet wilt, of omdat je denkt dat je kansloos bent om een relatie aan te kunnen gaan met een vrouw?

Groetjes,
Liane

Carla Tan zei op

Eens met R.
Ik vind dat Jorgos ons als een soort nar met zin voor werkelijkheid en ironie goed laat zien hoe zo'n draadje zich ontwikkelt en wat iedereen er meent in te moeten stoppen of juist uit te moeten halen.
Groeten, Carla!

Jorgos (Liane) zei op

Beste Liane, antwoord: geen relatie met een vrouw, ik ben toch kansloos.
Carla Tan?? Toch geen charlatan, hoop ik? Ik ben geen nar, niet dat ik weet. Hooguit een myo-patiënt die kansloos is bij een vrouw, derhalve opteert voor een SARS-vrouw op HBO+niveau. Die goed kan communiceren, weet wat een myo-man wil, en vooral niet wil. Tyl Uijlenspiegel was een nar, een hele goeie; niemand weet of ooit geleefd heeft. Dit draadje hoeft niet gesloten te worden, aanstootgevend is het allerminst.

Liane zei op

Dat ben ik met Yorgos eens.
Een discussie over relaties en seks is in mijn ogen geen taboe. En iemand die met een dergelijk probleem zit, schofferen vind ik ook niet netjes. Dit zijn gewoon zaken waarover gesproken moet kunnen worden.

Verder vind ik het erg vervelend dat in jouw ogen een relatie niet mogelijk is. Ik begrijp dat het erg moeilijk is, maar helemaal kansloos is het ook weer niet helemaal. Er zijn genoeg mensen met een spieraandoening die een relatie hebben. Wel gaat het niet altijd even makkelijk, maar dat heb je ook met een gezonde partner.

Ik wens je veel succes en ik hoop dat je voldoende antwoorden hebt op de vraag die je had, anders post je ze maar weer!
Liane

Jorgos (Liane) zei op

Dank voor je bemoedigende woorden; je hebt gelijk, er zijn genoeg mensen met een spieraandoening die een relatie hebben, maar over het algemeen hadden die al een relatie toen ze een spieraandoening kregen. Kansloos is altijd een beladen woord, kansarm lijkt me een politiek correctere aanduiding.

mia zei op

en realistischer ook, het woord kansarm.

Er zijn genoeg mensen die echt naar het karakter kijken en niet in de eerste plaats naar de handicap.
Verliefd wordt je toch op de persoon?
Die persoon kan zich dus het beste 'in de markt'profileren of beter gezegd: je moet gezien worden en men moet je kunnen leren kennen voor er kans is voor het overslaan van een vonk.

Ik ken (ernstig) gehandicapten die dénken dat ze single zijn door hun spierziekte maar volgens mij veel eerder door hun persoontje!Ik ken er een paar die nooit naar de ander informeren,weinig onder de mensen komen en mede door karakter of opvoeding -denk ik- geneigd zijn vaak vanuit hun beperking te handelen en te denken en daardoor erg zeurderig overkomen.
Misschien gooi ik nu de knuppel in het hoenderhok maar een leuk koppie zegt echt niet alles hoor, voor de meesten gaat het toch ook écht om wat erin zit en niet waar je in zit!

@ mia zei op

Dit vind ik nou een groot voorbeeld van generaliseren.
Het hebben van een spierziekte betekent niet alleen dat je lichaam niet goed functioneert. Je lichaam is uit balans, omdat je op geestelijk en sociaal-emotioneel gebied ook behoorlijke klappen krijgt.
Je bent/ raakt steeds meer afhankelijker, waardoor je helaas ook steeds meer in een isolement terecht komt.

Je kan een bepaalde groep niet over één kam scheren. Een ieder zit in een andere situatie en gaat er met zijn/ haar manier mee om.

Verder beaam ik wat Jorgos aanvoert. Je bent al behoorlijk beperkt. Indien je een relatie start, ben je niet in een gelijke positie als je partner. Dat maakt het opbouwen van een gelijkwaardige relatie erg moeizaam.

Liane

mia zei op

Volgens mij generaliseer ik niet, ik heb het over mensen die ik ken.
Ik ken dr ook genoeg die dat niet hebben en net zo gehandicapt zijn!

ook ikzelf heb die prille beginfase genoten en voor 'het grote werk' had ik toch echt adl en liet hem voor t voorzichtig zoenen en hooguit mn wijntje aangeven..

Tuurlijk vergt het meer inzet om een sociaal leven op te bouwen maar zo staan de zaken nou éénmaal.
(niet kijken naar wat voor riemen je hebt maar roeien ermee)
Ik geniet bijv. nog steeds van een verenigingsleven, ook al kan ik er al heel lang geen deel meer vanuit maken, toch ben ik er nog vaak bij. Iedereen respecteert en geniet ook van de keren dat ik erbij kan zijn.
Ben ook niet altijd bij verjaardagen (door fysiek maar ook vervoer) als ik er ben wordt t erg gewaardeerd.

Het enige wat ik probeerde te stellen is dat er mensen zijn die met handicap leven en dat er mensen zijn die als gehandicapte leven.
Om toch weer te generaliseren..dit geldt trouwens ook voor validen..

Jorgos zei op

Een fijne taboedoorbrekende discussie. Eén van de grootste taboes is het niet niet zielig mogen zijn. Als myo-patiënt moet je opgeruimd zijn, zelfspot hebben enz. Als je in een hoekje gaat zitten kniezen in je rolstoel ben je een lul. Ik pleit voor zelfmedelijden, we zijn gewoon zielig, zeker als mannelijke myo-patiënt. De meeste vreudgevolle zaken gaan aan ons voorbij; en daar mogen we dan niet over klagen!!?!!
Overigens is een SARS-vrouw geen oplossing; betaalde (vergoede) sex is alleen een panacee indien er een machtsrelatie is, zoals in de gangbare prostituee het geval is (uiteraard heb ik het niet over sexslavinnen, dat is hoogst verwerpelij). Ik heb slechte ervaring met PGB-sex; het gaat heel routineus, er is geen enkele spelelement.

Gerda 2 zei op

Het is in ons eigen belang om niet te veel te klagen want dat verveelt een ander gauw. En wat kunnen ze er helemaal mee ? En zelf schiet je er ook niet veel mee op.
Mij lijkt; leur niet met je ellende want dat werkt averechts. Stoer doen trapt men ook niet in.Het is ons eigen pakkie an.
En vergeet niet dat het ook niet de schuld is van 'de anderen'. Dat gevoel krijgt een niet-gehandicapte tamelijk gauw.
Ik bedoel met bovenstaande niets persoonlijks !!

Jorgos zei op

Lieve Gerda2, ik weet niet of het in belang is van de myo-patiënt om niet te klagen, klagen lucht ook op, is een soort mentaal orgasme, voor sommigen althans. En inderdaad het is niet de schuld van anderen, maar daar gaat het ook niet om.

Gerda 2 zei op

Lieve Jorgos,
Je hebt helemaal gelijk, klagen is ook noodzaak !

Jorgos zei op

Lieve Gerda2, klagen is noodzaak, maar je moet het ergens met een knipoog nemen; klagen zonder ironische distantie is weinig verheffend. Toch?

Gerda 2 zei op

Ja lieve Jorgos,
Veel knipogen werkt ! Wij wisten er destijds alles van met ons dagelijks 'feuilleton'. Je zult het je zeker nog herinneren. En Saur bestaat ook nog !

Jorgos zei op

Saur, dat visrestaurant waar wij nog een keer een tafel hebben gereserveerd, maar mijn rolstoel kon geen doorgang vinden, helaas; we zijn toen uitgeweken naar de Posthoorn, is gelukkig wel rolstoelempathisch. Hebben ons daar flink bezopen, als ik het zo mag zeggen; jij was zogenaamd van het anti alcoholfront, nou dan hebben we geweten, je was zo tuut als een lam everzwijn. Lang geleden, lang geleden, sindsdien is het misgegaan, tussen ons, jij moest voor bloedcontrole een biospsie, weet ik veel wat, er kwam iemand tussen ons instaan, een Noord-Afrikaanse, geloof ik, ik belandde in een afkickcentrum, en dan ook nog de kredietcrisis. Tja Gerda2, de tijd schrijdt, alleen wij blijven stilstaan....

b zei op

hoe kom ik in contact met zo een sars-vrouw?

Jorgos (b) zei op

Dat kan je best bespreken met je huisarts, of revalidatiearts; die stuurt je dan door naar maatschappelijk werk, enz. Dan krijg je ten slotte een intake met een Sars-vrouw, over je wensen; je moet ook een functionele mogelijkheidslijst invullen.

Jochem zei op

aan b, http://www.stichtingsar.nl

b zei op

Dank Jochem, veel dank!

erik zei op

Ik heb dit hele stuk eens gelezen, maar nu vraag ik mij af, voor de mannen zijn er de sars vrouwen, maar wat word er voor de dames geregeld, die hebben de zelfde behoeftes als de mannen, en dan zijn er de bi-sexuele mannen en homosexuele mannen. Zijn er ook Sars-mannen?

Thomas --> Erik zei op

SAR beschikt ook over mannelijke dienstverleners (zie site)
Thomas

Johannes zei op

Ik ben zelf homo en ziek, en maak al lang gebruik van een Sars teddy-beer.

robin zei op

ben op zoek naar gehandicapte vrouwen, verstandelijk of geestelijk die relatie willen, massage of een goede vriend nodig hebben.
ben 39jr. en geen verstandelijke beperkingen.
voel je er wat voor reageer dan.
groetjes robin.

@ Robin zei op

Jij bent zeker iemand die misbruik wil maken van,... of niet?
Sorry voor mijn botte reactie maar je komt voor mijn gevoel over als "eng"
Liane

Thomas ---> Liane zei op

LIane, ik weet niet of je oordeel over misbruik wel klopt.
Deze Robin is (via z'n mailadres) met voor- achternaam en alle gegevens op internet te vinden. Een echte 'creep' werkt nooit met open vizier.
Verder kunnen betrokkenen zelf wel bepalen met wie ze te maken hebben.
Ik heb er verder (nog) geen oordeel over.
Thomas

Ine zei op

Ik heb je volgens mij ook weleens op het forum gelezen van leefwijzer.nl, Robin.
Daar werd soms ook heftig gereageerd op je "aanbieding" en heb je nog de moeite genomen om je bedoeling uit te leggen.

Ik denk dat je het op een andere manier aan de "vrouw" moet brengen, het komt nogal bot over. Als idd je bedoelingen oprecht zijn bedoel ik.
Er zijn maar weinig mensen die graag als lustobject voor freaks gezien willen worden.
Is er trouwens weleens iemand op je aanbod ingegaan?

Hello zei op

prisca.kones@rocketmail.com
Mijn vriend
Mijn naam is Miss vrouw Prisca, l lees je profiel vandaag
en ik koos voor u als de enige die ik kan mijn hart geven voor zover de liefde is zorg om ervoor te zorgen dat ik breng vreugde en geluk in uw deur
step.lf u geïnteresseerd bent in mij en wil je meer over mij en weten
zie mijn foto's, neem dan contact met mij op
(prisca.kones@rocketmail.com) Geachte Ik wil dat jullie begrijpen dat er
geen leeftijd, ras en religie bar als het gaat om echte love.only
wat belangrijk is zuiver en gewijd relationship.Hoping om te horen van
u zodra u possible.Thank
Miss Prisca

Geert6069 zei op

Hoi hoi hallo leuke mooie blanke man uit België met blauwe ogen mooi sportief body verzorgd uiterlijk 1 m72 gr met leerproblemen op zoek naar een vrouw meid meisje 18 + met eenzig je door omstandigheden in een rolstoel ben je door een ongeval omstandigheden je been arm verloren en heb je gezelschap aan intiem met elkaar kan ontvangen bij mij thuis in België fv niet aan verbonden voor intresse stuur een sms bericht watsapp bericht naar mijn mijn persoonlijke gsm-nummer+32489648390 geen mannen gr Geert 1

Plaats een reactie

Dit draadje is gesloten. Het is niet mogelijk om nieuwe reacties te plaatsen.