Geplaatst onder Dunnevezel-neuropathie, pijn door yolinfl@gmail.com

Grote problemen door Capscaine creme

Goedendag allemaal,

Ik heb geen spierziekte, maar zie wel overeenkomsten met mijn klachten, DVN. Vorig jaar heb ik voor neurologische klachten in mijn voeten capscaine creme gebruikt. Dit is echter helemaal verkeerd uitgepakt. De creme heeft de klachten veel erger gemaakt, en ben ik sindsdien grotendeel geinvalideerd. Want bij iedere vorm van warmte (omgeving of beweging) of druk op mijn voet (zolen), ontploffen mijn voeten, worden ze rood, met een helse pijn. De creme heb ik maar 3 weken gebruikt (tot jan 2015) maar heb sindsdien ernstige klachten.

Het lijkt een ingeslagen brandwond, alleen is de huid in orde. De zenuwen en bloedvaten lijken helemaal van slag bij temperatuur wisseling en warmte.

Ik lees dat meerdere mensen problemen hebben gehad met deze creme, mijn vraag is: ben je daar weer vanaf gekomen, zo ja, hoe, en hebben jullie nog tips?

Een rondje in de Jumbo is voor mij de max, terwijl ik verder een gezonde fitte jonge vrouw ben. Het enige wat werkt om het te voorkomen is stilzitten, voeten omhoog en ventilator erop. Dat is toch geen leven?

Wie kan mij helpen naar een oplossing?

2 reacties , oudste reactie bovenaan
elmo05 zei op

Er is volgens mij een neuroloog gespecialiseerd in DVN in Maastricht, misschien daar eens informeren? Veel sterkte gewenst!

Feline40 zei op

Bij mij is DVN vastgesteld in Maastricht UMC dmv huidbiopt. Hoe is het jou sinds 2016 vergaan?

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login