Geplaatst onder algemeen door Jeroen67

Geen reactie vanuit VSN (werkgroep).

Ongeveer drie weken geleden heb ik via mail bij de VSN (werkgroep) om, voor mij belangrijke, informatie gevraagd (diverse malen). Helaas heb ik daar geen reactie op gekregen. Erg jammer.  In al die jaren(>10) dat ik lid ben nog nooit om info / hulp gevraagd.  Heb ik ze een keer nodig, krijg ik geen antwoord. De VSN laat het helaas afweten.?

Een andere mail m.b.t. het niet kunnen inloggen bij Myocafe is overigens wel heel snel beantwoord. Dank daarvoor.

5 reacties , oudste reactie bovenaan
elmo05 zei op

Bij de VSN zijn ook veel mensen op vakantie. Misschien kunt u er nog een telefoontje aan wagen? Ze zijn op kantooruren meestal bereikbaar via 035-5480480. 

Renee zei op

Als Jeroen meer dan 10 maal gemaild heeft denk ik dat de vakantietijd geen legitieme dekmantel is. Misschien is er technisch iets mis? Bellen lijkt me inderdaad de beste optie.

Nicole_SMA zei op

Renee,

Er zijn geen 10 mailtjes verzonden. Jeroen is langer dan 10 jaar lid. Dat zijn 2 heel verschillende dingen. Jeroen heeft na 3 weken nog geen antwoord ontvangen. Vervelend genoeg. Misschien is het bericht gewoon niet aangekomen of inderdaad nog niet gelezen vanwege een vakantie.

Nicole_SMA zei op

Jeroen,

Ik weet niet welke informatie je wilde hebben. Bedenk echter dat over het algemeen een werkgroeplid geen persoonlijke medische informatie aan de leden kan en mag verstrekken. Ik begrijp uit jouw bericht dat de informatie belangrijk voor je is. Daarom denk ik dat je om medische informatie hebt gevraagd.

Bellen naar het bureau is misschien de beste oplossing. Maar ook daar zal men geen persoonlijke medische informatie aan leden verstrekken.? Wel algemene medische informatie die voor jouw ziekte relevant is. Voor persoonlijk advies zul je bij jouw eigen arts moeten zijn.

Succes!

Jeroen67 zei op

Hallo, mijn vraag betrof geen persoonlijke medische informatie maar een vraag over deskundigheid van specialisten mbt tot operaties en mijn beperkingen. Allemaal niet spectaculair maar wel belangrijk voor mij ivm toekomstige medische ingrepen..

De gewenste informatie heb ik ondertussen via andere wegen gekregen. Oa door het beanaderen van diverse specialisten aan wie ik mijn vragen had voorgelegd.

Het blijft toch vreemd dat er nog steeds geen reactie op mijn mails is gekomen. Mails zijn volgens mij (via instelling Outlook te zien) correct afgeleverd. Jammer !!?

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login