Geplaatst onder algemeen door Anoniem

Geen diagnose

Ik heb sinds 2 jaar last van oa spierzwakte maar tot op heden is er nog geen oorzaak gevonden waardoor mijn spieren zwak zijn en waarom de spierkracht ook niet meer opgebouwd kan worden. Ik heb oa moeite met lopen, ik krijg mijn voeten niet goed opgetild van de vloer. Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die geen diagnose hebben maar wel klachten, en of er mensen zijn die na een lange tijd wel een diagnose hebben gekregen en waar ze die diagnose hebben gekregen.
2 reacties , oudste reactie bovenaan
Elisabeth zei op

Ik heb, al 30jaar, geen diagnose maar duidelijk klachten die ook verergeren. Het is bij mij zo duidelijk dat een label (diagnose) niet nodig is, maar voor mezelf zou ik een label wel fijn vinden.

MKerstens zei op

Ik ben 58, inmiddels alle mogelijke onderzoeken doorstaan, bloed, met, neuroloog, MRI, nog een keer bloed, internist, nog een MRI. In eerste doorgestuurd via de fysiotherapie, uitval rechter onderbeen, spontaan klapvoet. Geen acute hernia geconstateerd. Geen kracht in handen benen en voeten, maar niets aantoonbaars te constateren. Inmiddels ook een psychisch traject afgelegd. Door stress, vermoeidheid etc.. kunnen zich functionele klachten ontwikkelen. Ofwel, nogmaals een psychisch traject doorlopen. Inmiddels al jaren moe en geen krachten.

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login