Geplaatst onder algemeen door Ashley

Gebogen grote teen

Hoi allemaal,

Sinds 2015 heb ik vreselijke pijn in billen,bovenbenen,liezen. Na een jar eindelijk door gesturd door de huisarts. Scan van rug gemaakt en het bleek een hernia. 3x injectie in mijn rug gehad zonder resultaat. 

Ineens was het geen hernia meer maar een chronische pijn in mijn boven benen, billen en liezen. Zitten, liggen, lopen is tot nu nog steeds vreselijk. Heb pregabaline voor de pijn en een tens ik dagelijks mag gebruiken. Daarmee is het gevoel van dat ik beton aan mijn benen had verdwenn. Maar de pijn blijft. 

De pijnpoli kan niks meer voor mij doen en moet ermee leven. Nu paar weken terug werd ik wakker en deeed mijn sloffen aan en dacht dat er wat in mijn slof zat. Ik kijk zie ik mijn grote teen helemaal dubbel gevouwen. Kon hem niet zelfstandig goed krijgen, dus pak hem en hoor knak. Hij was dik,en vreselijk warm en pijnlijk.

Gelijk naar de huisarts en werkelijk die zei dat ze niks voor mij konden doen. Nu echter vanmorgen weer een kromme teen en weer knak, vuurrood,branderig gevoel en na een half uur kon ik weer normaal lopen. Heb ook soms het gevoel dat mijn tenen over elkaar zitten,en als ik dan kijk is er niks aan de hand.

Ik wordt totaal niet door het ziekenhuis hier en huisarts serieus genomen. Door de pijn ben ik zo vreselijk moe maar daar wordt niet naar geluisterd. Ik wil nu gaan vragen voor een second opinion in een heel ander ziekenhuis. 

Mijn vraag is hebben meer mensen het wel eens gehad dat na een nacht slapen je wakker wordt met pijnlijke voeten en 1 of meedere kromme tenen die niet zonder hulp terug gaan?

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login