Geplaatst onder dermatomyositis, onderzoek door Nelleke

Arts met kennis van dermatomyositis

Hallo allemaal, Voor een totaal andere klacht dan mijn dermayomysositis zoek ik nu een ziekenhuis/arts die mij het beste kan helpen. Ik heb JDM gehad in een tijd dat er nog weinig over bekend was (1960) en zit nu met een scala aan restverschijnselen. Van calcinosis tot contracturen. Daardoor kan er geen standaard behandeling plaatsvinden. De laatste 20 jaar ben ik niet meer onder controle. Van oudsher wel altijd in het UMCU behandeld en bekeken. Iemand ervaring met andere ziekenhuizen of artsen?
3 reacties , oudste reactie bovenaan
Betsie zei op

Hallo Nelleke, Je hebt het over een totaal andere klacht, wat is nu de vraag, een arts die verstand heeft van dermato myositis? Of? Wat je ook kan bedenken is een expertisecentrum voor myositis, dit zijn, in dit geval, het Radboud in Nijmegen of het AMC in Amsterdam. Misschien kan je daar terecht voor advies? Groet en succes Betsie

schuilnaam zei op

ik vraag me af of je nu bij een neuroloog of een reumatoloog moet zijn voor DM?

Marita zei op

ik ben nog niet gediagnostieerd met DM, er zijn twee geleden biopten genomen door de huidarts.  ik moet nog een week op de uitslag wachten maar wil eigenlijk meteen daarna daarna naar het meest gespecialiseerde ziekenhuis. Wie weet waar ik het beste terecht kan voor goede behandeling van DM?

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login