Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar het nieuwe Myocafé.
Geplaatst onder algemeen door Roefie

afwijzing aanvraag vervanging scootmobiel met gebreken

ik heb de oogafwijking : te weinig dieptezicht voor oversteken en heb daarvoor hulp gevonden bij "Uwassistent" voor begeleiding. Mijn scoot is na 7 ingenomen wegens gevaarlijke gebreken .

Het gaat dus om vervanging  en deels vergoeding v.d. kosten voor spaarzaam gebruikmaken van ZZPer. Toch is nu na  lange tijd mijn aanvraag afgewezen en moet ik in beroep gaan.

Vraag : Wordt bij iedereen bij 1e aanvraag scootmobiel het zien gecontroleerd. Bij mij destijds niet, ik rij al 18 jaar ' door de spierziekte kan ik totaal niet meer lopen, binnenrolstoel voor alles, de transfers gaan nog net bed/elro wc. Maar ik zit nu al 2 jaar binnen gevangen.

Komt zoiets vaker voor en kan dat zo maar ?

Intussen door de Wmo overal advies gevraagd o.a Argonaut met voor mij in alle opzichten positieve uitkomsten plus het advies een Ergotherapeut mijn kundigheden te laten beoordelen (samen oversteken) Dit is door Wmo niet geaccepteerd uitkomst zou niet voldoende zijn . dus toch besluit 'afwijzing'.

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login