Geplaatst onder algemeen door Gjborst

Afstuderen

Hoi allemaal,

Mijn naam is Geert-Jan Borst, ik ben 25 jaar en heb de spierziekte HMSN. Momenteel ben ik bezig met een afstudeerproject en hierbij doe ik onderzoek waarom mensen met een fysieke beperking minder snel aansluiting bij sport en beweegactiviteiten vinden. Voor het onderzoek is het de bedoeling dat ik interviews zou afnemen. Vanwege het coronavirus loopt dit helaas niet als gepland. Nu wilde ik vragen of er misschien hier mensen zijn die willen mee werken aan het onderzoek. Ik ben opzoek naar mensen met een fysieke beperking waarbij de zwaarte van de beperking niet uitmaakt die geen sport beoefenen. Met een online interview zou het mogelijk zijn om de data te verzamelen die ik nodig heb voor m'n onderzoek en zo mijn afstuderen voort kan zetten. Je zou me hier heel erg mee helpen!
Indien er nog vragen zijn kan je me altijd een berichtje sturen.

De resultaten uit het onderzoek gaan worden gebruikt om het gat tussen de vraag en het aanbod naar bewegen voor mensen met een fysieke beperking beter in balans te brengen.

Alvast heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,
Geert-Jan Borst. 

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login