Geplaatst onder algemeen

wie kan mij iets meer vertellen over villa pardoes vakanties

5 reacties , oudste reactie bovenaan
ronald zei op

wij willen graag vakantie bij efteling (villa pardoes)maar kan geen site vinden of informatie wie helpt ons hierbij alvast bedankt

Brenda Elvira zei op

Hoi Ronald,
Ik typte: http://www.villapardoes.nl
Misschien kan je daar vinden wat je zoekt.

over Villa zei op

http://villapardoes.web-log.nl/ Hier vind je ook nog wat over Villa Pardoes!

Ilja zei op

Villa Pardoes is opgezet voor kinderen met een potentieel levensbedreigende ziekte en hun gezin. Je kunt hier niet zomaar voor boeken, maar je kan door een inschrijfformulier in te vullen kijken of jou gezin ervoor in aanmerking komt. Ook artsen kunnen geloof ik een gezin op de lijst zetten, met medeweten van het gezin.
In villa Pardoes worden zoveel mogelijk kinderen in de zelfde leeftijdscategorie per week uitgenodigd. Er zijn iedere dag een aantal vrijwilligers die veel, heel veel energie steken in het hebben van een superweek voor de gezinnen.
Als je een "gewone" vakantie zoekt in de buurt van de Efteling kun je beter via deze site eens zoeken: http://www.efteldingen.nl/index.html
Er is voor Villa Pardoes een wachtlijst, maar als je een kind hebt met een potentieel levensbedreigende ziekte zou ik zeker kijken of ik in aanmerking kwam, want het is er in één woord GEWELDIG !!!

monique zei op

hallo

ik ben vrijdag net weer gekomen van een vakantie invilla pardoes.

daar kan je dus alleen heen als je kind een levensbedreigende aandoening heeft en de artsen een formulier invulot.

dit weekend heb ik een weblog gemaakt.

http://villapardoes.web-log.nl

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login