Geplaatst onder hulpmiddelen

wie heeft er ervaring met het uniconfort kandelbed

5 reacties , oudste reactie bovenaan
Veronica zei op

hallo,

ik heb een kandelbed aangevraagd van de firma atlas. Deze heb ik ook uitgeprobeerd en beviel mij er goed. Vandaag kwam er een technisch adviseur van mijn ziekenfondsverzekering. Ik krijg wel een kandelbed maar waarschijnlijk niet van de firma atlas, maar UniComfort van de firma vihome ik ben niet bekend met deze firma. graag zou ik van mensen die deze firma kennen of zelf gebruikmaken van het UniComfort kandelbed hun ervaringen willen weten.

Groetjes Veronica

Danoontje zei op

Huh?

Het unicomfort bed is toch een sta-bed?
I.p.v. een breedtekanteling?

Of ben ik nu gek?

Hans zei op

Volgens mij heeft alleen het Vega bed dat Atlas levert een kantelverstelling over de lengte-as. Ik ben zo'n anderhalf jaar geleden heel uitgebreid op zoek geweest naar zo'n bed en toen heb ik alleen bovenstaand bed gevonden. Het kan zijn dat er intussen leveranciers zij bijgekomen maar het lijkt me niet waarschijnlijk. Als ik jou was zou ik nog maar eens heel goed navragen wat voor verstellingen het bed dat ze willen verstrekken precies heeft. De kans dat anders een verkeerd bed wordt geleverd lijkt me levensgroot.

Esmee zei op

Hallo,
Het atlasbed ken ik ook. Ik heb zelf een luchtmatras wat kantelt wat mij erg goed bevalt.
Dit is van sunrise medical ProAire Pressure Rotation Mattress en heeft vele verstelmogelijkheden. Andere producten ken ik niet.
Dus laat je goed informeren voor je iets anders krijgt dan de bedoeling.
Esmee

Esmee zei op

Veronica,
Nog even gekeken op site van vihome. daar staat wel het unicomfort bed als sta bed. Over kantelen wordt niet gesproken. Toen ik maar dat is al lang geleden een bed nodig had moest ik ook zaken doen met vihome maar die konden mij toen geen bed leveren. Toen ben ik verder op zoek gegeaan en vond mijn matras. Zie bericht hieronder.
Nu heb ik wel een bed van Vihome, een "normale'' maar dus kantelmatras. Succes.
Esmee

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login