Geplaatst onder arthrogryposis multiplex congenita, algemeen

Waarom is het hier zo stil?

4 reacties , oudste reactie bovenaan
Arie zei op

Het is hier inderdaat erg stil, en zijn zeker mensen die niet veel te vertellen hebben, of het erg druk hebben,waarom het hier erg stil is weet ik ook niet maar ik wil wel eens reageren op jou vraag, ik wil mij dan eerst even voor stellen ik ben Arie en ben 74 jaar en heb de spierziekte C.I.A.P. ik zit veel thuis kan mij buiten redelijk goed verplaatsen met mijn scoot mobiel binnen is het wat moelijker, zeker nu mijn vrouw afgelopen dec is overleden want zij was inwezen mijn benen, en niet alleen dat het in huis erg stil is in huis kan ik mijn praatje niet kwijt, je moet nu ook alles alleen doen en dat valt niet mee, ik hoop nu er een schaap over de dam is dat er meer mensen, hier zomaar iets kwijt willen Groet jes Arie

Jeroen zei op

Het is helaas nog erg stil op het AMC forum. Is er dan niemand die iets in dit forum wil typen. Voor mij maakt het niet uit wat het is. Ook vrolijke en leuke verhaaltjes zijn welkom.

dieco zei op

Okee ... een leuk verhaaltje (ik vind het tenminste erg leuk)

Al sinds ik klein was ben ik gek op muziek maken. Heel lang heb ik slagwerk bespeeld, maar op een gegeven moment kon dat niet meer door de spierziekte. Op dat moment vond ik dat verschrikkelijk want muziek maken was mijn uitlaatklep. Vanaf toen moest ik 'genoegen nemen' met alleen luisteren naar muziek (volume op 20 en lekker meezingen haha). Dat werkte wel maar het was gewoon niet hetzelfde ...

Dan nu het leuke ...
Sinds eind november 2004 leer ik gitaar spelen. Het zijn 10 lessen (beginnerscursus) en het belangrijkste onderdeel zijn de akkoorden. Zolang ik mijn armen ondersteun tijdens het spelen gaat het eigenlijk tegen verwachting in fantastisch. En het klinkt echt waanzinnig maar het is echt waar: het begint zowaar ergens op te lijken!! Ik ben zo ontzettend blij dat ik 'mijn muziek' weer terug heb, want ... ik heb het zo ongelofelijk gemist!! Kijk, het zijn de kleine dingen die 't em doen ;o))

Brenda Elvira zei op

Ik haal voor jullie (en iedereen) even het draadje 'even voorstellen' op.

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login