Geplaatst onder algemeen

VSN Kids Dag: zoekt vrijwilligers

4 reacties , oudste reactie bovenaan
VSN projectgroep Kids Dag zei op

Op zaterdag 28 mei is er voor het eerst de VSN Kids Dag, een initiatief van de Vereniging Spierziekten Nederland (VSN), Welzorg en Huka Products BV!

Het wordt een ‘Vet Coole’ dag voor kinderen met een spierziekte (0-12 jaar) samen met hun broertjes, zusjes en ouders. Deze dag zal plaatsvinden bij het Summercamp in Heino (vlakbij Zwolle). Voor meer informatie over de dag, zie de VSN Kids krant die u bij Contact heeft ontvangen!

We verwachten totaal ongeveer 200 ouders en 300 kinderen. De ouders volgen lezingen en workshops en hoeven een dagje niet op hun kinderen te passen. Daarom zijn er ook veel vrijwilligers nodig die de kinderen begeleiden of helpen met allerlei hand en span diensten op de dag. We zijn speciaal op zoek naar mensen die de kinderen kunnen begeleiden bij het aangepast paardrijden.

Wil je meehelpen als vrijwilliger?

Stuur dan een mailtje naar: alphons.veenhof@tiscali.nl, of per post naar de Vereniging Spierziekten Nederland t.a.v Inge Vos, Lt. Gen. van Heutszlaan 6 3743 JN Baarn.

Brenda Elvira zei op

Misschien een idee om SPW (sociaal pedagogisch werker) opleidingen aan te schrijven? In in ieder geval Emmeloord moeten namelijk de leerlingen in het eerste jaar studiepunten behalen door vrijwilligerswerk te doen, veel studenten weten niet waar ze heen moeten.
In Emmeloord wordt SPW gegeven op het ROC Friesepoort, zie voor het adres www.rocfriesepoort.nl Als ik het goed heb worden op alle SPW opleidingen van het ROC Friesepoort dezelfde eisen gesteld dus dan zouden de SPW leerlingen in Sneek, Drachten, Leeuwarden ook studiepunten moeten behalen doormiddel van vrijwilligerswerk.

Brenda Elvira zei op

Misschien moeten ze bij SPW op het Landstede in Zwolle en het Deltion college in Zwolle ook studiepunten behalen door (o.a.) vrijwilligerswerk. En misschien ook de mensnen van de opleiding SCW (sociaal cultureel werker).

Maja zei op

Ja, ik help graag mee.
Ik heb zelf de PABO gedaan, dus zou graag helpen met het kinderprogramma.
Ik stuur een mailtje!
Maja

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login