Geplaatst onder algemeen

VSN-kids dag

7 reacties , oudste reactie bovenaan
Mieke zei op

Hoi allemaal.

Voor welke leeftijdsgroep is de VSN-kids dag eigenlijk bedoeld??

Alvast bedankt.

Jeroen zei op

Het is gebleken dat de VSN helaas ook meerdere dingen organiseert op de zelfde dag. Erg lastig. O.a.: nieuwkomersdag regio zuid gelijk met de AMC-dag. Zelf heb ik AMC dus ik ben naar de AMC-dag geweest. De nieuwkomersdag had ik ook graag meegemaakt om nader kennis te maken met de VSN. Jammer!!

VSN zei op

Beste VSN-leden,

U heeft natuurlijk helemaal gelijk dat het vervelend is wanneer er op een en dezelfde dag twee VSN-activiteiten plaatsvinden en dat proberen we ook zoveel mogelijk te vermijden, alleen kan dat niet altijd, omdat de VSN teveel activiteiten organiseert: er zijn 10 grote regionale bijeenkomsten en 15 landelijke bijeenkomsten van diagnosegroepen. Daarnaast is er een jaarvergadering (in 2005 met als thema onderzoek en behandeling), dit jaar de sprankelende Kids-dag en dan zijn er in de VSN-regio's meestal nog allerlei andere bijeenkomsten. De meeste bijeenkomsten worden op zaterdag georganiseerd, buiten de schoolvakanties, buiten de feestdagen, en zo zijn er nog enkele belemmerende factoren meer, zoals de beschikbaarheid van de gewenste toegankelijke locaties.

Wat de Kidsdag betreft hebben we dan ook nog te maken met bijvoorbeeld de beschikbaarheid van artiesten, vrijwilligers, attracties etc.

Ieder jaar wordt er heel goed gekeken naar de activiteitenagenda, maar het is eenvoudigweg niet mogelijk om altijd elke overlap te voorkomen. Dus jammer genoeg zult u soms een misschien lastige keuze moeten maken.

Erik van Uden

biccie zei op

hallo,
Ik kon nergens terug vinden waar de kidsdag wordt georganiseerd.
En van hoe laat tot hoe laat?

groetjes, biccie

biccie zei op

O,ja.
Moet je je eigen aanmelden?

groetjes, biccie

Patrick Nierop zei op

Zover ik begrepen heb krijg je vanzelf nog bericht met een aanmeld formulier.

Patrick Nierop

Mij zei op

Ja, ik ga ook 28 mei lkkr hockeyen :D

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login