Geplaatst onder algemeen

Vioxx !!!!!!!!

3 reacties , oudste reactie bovenaan
cor48 zei op

Hallo Allemaal zo zijn we weer wat verder met de tijd de 18de ben ik terug geweest bij de pijn poli ik zal even vertellen wat ik nu slik daar ik nog steeds pijn houd De Neurotin slik ik nog steeds maar nu driemaal daags twee tableten van 600 mg en daar bij heb ik andere tablet gekregen wat Zaldiar heet nu nog drie maal daags een tablet volgende week drie maal daags twee tableten dan hoop ik dat de pijn weg is of zo dat ik weer rust heb. Groetjes van Cor

edith zei op

Gevonden op het net beersadvokaten, op dit moment is de site niet bereikbaar maar je kunt als je klachten hebt overgehouden van je vioxx gebruik bij hun een klachten formulier invullen.Zo gauw ze hier in Nederland er mee verder kunnen krijg je van hun mail.
Ze hebben een pagina met informatie op hun website staan die je kunt printen.

De info over leverproblemen enz komt van een site uit America.

Het zijn niet alleen hartklachten die kunnen onstaan, leverproblemen,nierproblemen,blaasklachten,gezwollen enkels en benen, vermoeidheid enz.
Gebruik je nog steeds vioxx of heb je het gebruikt en komt een van de bovenstaande klachten je bekend voor meld het bij je huisarts en vervolgens bij www.beersadvokaten.nl

Ik heb zelf maar kort vioxx gebruikt jaren geleden en heb desondanks tot op heden gezonheidsklachten.

hoop dat het met jullie goed gaat

G. van der Heiden zei op

I.v.m. zoals is vastgesteld bij mij ernstige artrose voorgeschreven medicatie Vioxx. Na 16 maanden opnieuw klachten is vastgesteld volledige uitval nier.
Dit is te herleiden aan gebruik Vioxx. ik moest onmiddelijk stoppen met gebruik Vioxx de Internist zij u heb nu nog maar een nier, mocht alleen nog maar paracetamol gebruiken dat werkt ook niet.Daar naast ben ik ook hart patient, door gebruik Vioxx kom ik niet in aan merking om gedottert te worden dat zegt de cardioloog tegen mij. Let op de cardioloog heeft gevraagd om mee te doen met een nieuw medicijn welke door Plizer in experimenteel stadium is dat heet
TORCETRAPIB het verhaal is vaag als dikke mist en heeft inmiddels besloten hieraan niet mee te doen.
Wat betreft de pijnpoli ook daar loop ik bij. Deze arts maak gebruik van Opiaten welke worden ingespoten, og hij brand operatief de gevoelspijn zenuw door in mijn geval mer susses. Ben ook van plan om mij aan te melde bij Beers advokaten dat er met mensen sesold wordt kan en mag niet. Zeker niet met de bezuinigingen in onze gezondheid zorg. Hebben wij wel eens bij stilgestaan wie de gezondheid betaald!
wij als bevolking en niet de Overheid zoals ons willen laten geloven. Neem als vooebeeld een auto verzekering gaat deze verzekering ook naar de Overheid om verhaal te halen nee! tot zover mijn bijdragen!

Groetjes, George

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login