Geplaatst onder pijn

verslaafd aan valtran

4 reacties , oudste reactie bovenaan
andy zei op

ik sta ook versteld van hoeveel mensen valtran gebruiken.ik neem valtran al zo'n 4jaar tegen de pijn,het kan zijn dat valtran verslavend is maar dat voel ik niet zo aan.ik heb een vernauwing op mijn nekwervel en leef al zo'n 4 jaar met pijn.
ik heb ook al vanales geprobeerd,infiltraties,inspuitingen ezv.er is maar 1 middel dat mijn pijn verzacht en helpt de dag door te komen en dat is valtran.voor de rest moet ik er maar mee leren leven iets anders zit er niet op en als valtran mij daarbij help dan neem ik die zogezegde verslaving er maar bij.voor de rest nog veel moed aan al de mensen die pijn leiden!!

Sandra zei op

Als jij van je pijn af bent,zou ik me niet druk of schuldig voelen. Ik ben verslaafd aan kalmerende middelen, ik zou me schuldig moeten voelen! Er zijn niet voor niets pijnstillers om je leven wat aangenamer te maken als je pijn hebt. Verslaafd betekent,: dat je steeds meer nodig hebt om het zelfde effect te bereiken. zolang het bij jou helpt,gewoon doorgaan en anders is er wel een andere pijnstiller. Mischien denk ik er te makkelijk over.

ik wens je sterkte

uijttebroek chantal zei op

Je kan zeker verslaafd raken aan valtran,ik spreek van
ondervinding,ik neem nu al 10 jaar van voor en na mijn
operatie in de rug,wervels vastgezet (5) de pijn zou ik kunnen uitstaan zonder valtran,maar ik kan er niet af blijven pijn of geen pijn ik moet innemen of ik bibber
en zweet en heb geen moed om iets te doen,neem ik
in dan gaat alles prima en kan ik alles aan,en dat is verslaafd zijn aan valtran,onze dokter zegt dat het slecht is,de specialist zegt dat het geen kwaad kan want als je naar een pijnkliniek gaat,daar proppen ze je vol met verschillende medicijnen om te proberen,en hij zegt dat is veel slechter,ik weet het ook niet,maar ik ben blij dat ik het heb,en ja als je pijn hebt je neemt in en 10 min erna voel je niets meer,en ja zo kom ik ook mijn dag door.

beckie zei op

Hallo

Ik heb een vraagje ik neem nu al een tijd valtran en ik wil er echt mee stoppen want ik voel dat ik er wat deprie van kom en ook ik moet opnieuw voor mijn rijbewijs en denk als ze dit in mijn bloed zullen vinden dat ik er niet door zal zijn! Dus mijn vraag is hoe ik het beste mee kan stoppen? Ik heb dan ook nog eens peilepsie . Heb ook niet echt een idee hoeveel druppels ik neem . Maar ik weet wel als ik geen druppels neem dat ik het gevoel heb dat ik zweet . Aub kan er mij iemand helpen met goede raad zo dat ik kan stoppen ? ! Welke stappen ik moet doen ? 

Dank je wel 

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login