Geplaatst onder amyotrofische laterale sclerose, algemeen

Vergelijkend onderzoek en toekomstige DBase ALS

1 reactie
Eddy De Clerck zei op

Hallo iedereen, hier een kleine oproep,

Met een paar deskundigen waaronder Ardi B., zijn wij bezig met het opstarten van DBase met als bedoeling vergelijkende patronen van patiënten een bepaalde richting te geven om een mogelijk oorzakelijk verband te zoeken naar ALS en de prevalentie per regio of land. Daarom de vraag aan iedereen die wil meewerken, stuur uw gegevens met uw persoonlijke voedingspatroon voor de diagnose naar :
P. Batstra
E-mailadres(sen):
paul@batstra.demon.nl

Alle gegevens dewelke uw persoonlijke voorkeur wegdragen en waarbij uzelf de mening heeft dat ze belangrijk kunnen zijn om te vergelijken worden in alle discretie verzameld. Wanneer wij beschikken over een volwaardige DBase dan kunnen wij mogelijke verbanden citeren aan wetenschappers. Eventuele wetenschappers of medici kunnen ook reageren en meewerken.

Vriendelijke groeten - De Clerck Eddy (U kunt mij ook e-mailen) - Bedankt alvast voor uw vriendelijke begripvolle medewerking.

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login