Geplaatst onder algemeen

UWV

1 reactie
Aad zei op

Geachte Heer.Dame
Ik ben op zoek naar advies.

Ik ben in februarie 1996 verongelukt met een vrachtauto in Croatie.
Thuisgekomen heb ik mij ziek gemeld en na enige tijd verklaarde Het UWV mij geschikt om te werken.Ik ging daartegenin beroep omdat ik overspannen was en nachtmerries had over dat ongeval.
Het beroep verloor ik dus ik kwam in de ww en later in de bijstand.In 1998 ben ik verhuisd en huurde een kamer op bovengenoemd adres.Ik vroeg weer bijstand aan maar dat werd mij geweigerd omdat ik voordeurdeler was.In 1999 ben ik weer gaan werken als chauffeur maar na ruim 2 maanden ging het mis en veroorzaakte ik 3 ongevallen in 10 dagen tijd.Daarop ging ik weer de ziektewet in.in maart 2000 vond het uvw dat ik gezond was en zond mij aan het werk.Hierin ging ik in beroep,maar nu met een advokaat.Het beroep werd ongegrond verklaard,en ik ging in hoger beroep.Op een gegeven moment gelastte het hof van beroep een psychiatrisch onderzoek en daaruit bleek dat ik aan een PTSS lijd.
Het UVW heeft het beroep verloren,moet de griffierechten betalen en een nieuwe beslissing nemen.
Nu heeft het UVW een nieuwe beslissing genomen en gaat van het standpunt uit dat ik bij aanvang van de verzekering reeds dezelfde klachten had als in 2000.
Dus in 1996 zeggen ze je bent gezond,ondanks je klachten en in 1999 zou ik niet gezond zijn ?
Ik ben nu bijna 5 jaar bezig,weer opnieuw beroep aantekenen???

Aad

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login