Geplaatst onder algemeen

Topsporters voor topsporters

9 reacties , oudste reactie bovenaan
Miedema/Gewest Eemland zei op


De club schijnt failliet te zijn. Wanneer is het failissement uitgesproken?
Wie is de curator?

C Haasnoot zei op

Afgelopen zomer speelden wij als vv.Katwijk een wedstrijd,georganiseerd in het kader afscheid Jeffrey Talan tegen zijn oude club vv.Katwijk, de entreegelden waren voor Topsporters voor Topsporters.Ook werd onze gemeente nog ingeschakeld om steun. Spelers zijn lid geworden en hebben betaald. Maar geprobeerd contact te krijgen lukt me gewoonweg niet.Wie is nu de dupe van dit alles? Wie kan daar een zinnig antwoord op geven? Wij als vv.Katwijk zijn wel benieuwd.

Cherda zei op

De dupe van dit alles zijn de mensen met een handicap die zich erop verheugden op lekker te kunnen gaan sporten met hun sportrolstoel. Meestal jongere met een spierziekte.
Vele van hen krijgen nu geen rolstoel, en degene die er wel een hebben gekregen moeten nog maar afwachten of ze die kunnen behouden omdat ze niet allemaal betaald zijn.
Ook voor de toekomst zijn zij de dupe, want er zijn nu diverse mensen/clubs die de volgende keer wel 10 keer nadenken voordat zij weer een initiatief steunen.
Overigens geweldig dat jullie club hier aan mee wilden doen en zo een steentje wilde bijdragen aan de gehandicapten sport!! Ik hoop dat jullie niet al te negatief over dit soort acties zijn gaan denken, die door een enkeling verknald wordt.
groet, Cherda

Ina zei op

En toen ging vanmorgen de telefoon.
Gerard Peijl aan de lijn. Of het goed is dat hij vandaag Bob's sportrolstoel komt brengen. eh ja dat is goed.... Hoe zit het nu met de stichting? Ik snap er niets van. We nemen de stoel in dank aan, maar van wie komt ie nu? Is dit nog steeds Topsporters voor topsporters? ? ? Snappen jullie het nog???? Ik ben de weg een beetje kwijt momenteel? ? ?

cherda zei op

?????????????
Ook ik snap er niets meer van. Maar ik denk dat je heel erg moet uitkijken wat je doet.
Ik ben erg benieuwt hoe het verder gaat

Nicole voor Ina zei op

Zal maar oppassen. zo meteen komt Peijl niet. Ik hoop van wel voor jullie.

Ina zei op

OK, Gerard is geweest. De elektrische rolstoel heeft hij gebracht en staat nu hier in de kamer. ECHT WAAR. Verder had hij nog een heleboel te vertellen, maar m'n hoofd stond er niet na om dit allemaal te onthouden. Volgens hem gaat hij gewoon door met het verstrekken van sportrolstoelen, maar dan onder een andere naam. En woont hij nu in Belgie.

cherda zei op

he Ina,

Vooral van genieten hoor!!!!
Heerlijk, je kind zien sporten. Hoe het voor de rest allemaal in elkaar zit met gerard, daar zullen we toch nooit achter komen denk ik.

Dee zei op

heeft hij verteld onder welke naam?

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login