Geplaatst onder myasthenia gravis, algemeen door iris23

Terugval MG

Mijn vriend heeft nu sinds afgelopen september 7.5 mg prednison per dag (afgebouwd vanaf 40mg) en ciclosporine0mg 2x per dag 100mg. Dit ging redelijk goed. Hij had iedergeval alleen nog maar af en toe last van dubbel zien. Wel nog extreem moe, veel slapen en weinig energie.

Afgelopen donderdag belde de neuroloog en mocht hij met de prednison naar 5mg. Vrijdag ochtend dit gedaan. Savonds wat last van dubbel zien. Sinds gister ochtend is het dubbel zien extreem en heeft hij weer een hangend ooglid.

Zijn meer mensen hier mee bekend dat na een klein stapje prednison er af deze klachten zo snel ontstaan? Het is nu uitgerekend Pinkster weekend en we weten niet goed wat te doen 

1 reactie
Betty zei op

Kijk ook maar even bij het draadje 'oculaire mg' - daar lees je hoe nauw het is met verminderen van prednison, de fine-tuning

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login