Geplaatst onder algemeen

spierziekte

7 reacties , oudste reactie bovenaan
M zei op

Hallo iedereen,
Ik ben een tweedejaars studente van de opleiding maatschappelijk werk & Dienstverlening en heb een vraag aan jullie. Ik moet voor sschool een opdracht maken over een bepaalde doelgroep. Mijn doelgroep is: mensen met een lichamelijke handicap die zich in het dagelijkse leven voortbewegen in een rolstoel en hiervan afhankelijk zijn. Ik ben nu op zoek naar client die dit heeft en mij wil helpen met het beantwoorden van een aantal kleine vraagjes.

Ps; ik heb zelf een spierziekte!

Ik hoop dat er veel reacties komen!
Alvast bedankt!

M.

ruud zei op

als jij mij jouw e-mail adres geeft wil ik wel met je mailen over mijn aandoening.

Ben zei op

Mooie opleiding MBO SD.

Hans zei op

M
Eigenlijk vind ik niet dat we serieus moeten reageren op jouw verzoek. Voor iemand die een werkstuk moet maken stel je je zelf wel heel erg summier/vaag voor. Alleen maar M met een spierziekte en dat ook nog zonder e-mailadres. Als je werkelijk iets wilt weten zul je je zelf toch ook wel wat meer bloot moeten geven.

Gradus zei op

Ja ik ben het wel eens met Hans,waarom stel jij je zo vedacht op!!!!!Beetje vreemd.

M zei op

Even een berichtje van de vage M, zoals sommige mensen die opvatten. Ik heb dit bewust gedaan, omdat ik eerst wou kijken wie er reageert en of er uberhaupt mensen zijn die me hierbij willen helpen. Ik was al bang voor de stomme reactie die ik nu krijg van sommige mensen hier aanwezig. Dit valt mij echt tegen, er is 1 iemand die hier normaal op reageert en tenminste hiervoor openstaat. Als jullie het precies willen weten, heb ik wellicht een spierziekte, sma type 2. Maar als ik zulke reacties krijg, heb ik mijn bedenkingen bij jullie zelf, anders zou je je in iemand anders kunnen verplaatsen.

Ruud dank je wel voor je snelle en spontane reactie en alvast bedankt voor je hulp. Ik stuur je mijn e-mailadres!

Groeten

ruud zei op

m hier heb jij mijn e-mail

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login