Geplaatst onder algemeen door Roefie

Shoprider

Hoe bevalt een shop-rider ?

2 reacties , oudste reactie bovenaan
Jeroen67 zei op

Welke shop-rider?

Zelf heb ik een kleinere shop-rider met drie wielen en afneembare accu, afneembare stoel en omklapbaar stuur (Shoprider TE-787 LT Pluto Maxi).?

Deze bevalt uitstekend. Dit weekend nieuwe accu's geplaatst. vorige zijn  5 jaar meegegaan.

Roefie zei op

Hallo Jeroen,

Ik ben bezig om een 2e hands shoprider te kopen, de 889 NR, mits hij voor- of achterom  mijn huis in kan. Dat is dus een probleem zo ook de bij een 4- wieler behorende grote draaicirkel. Hij is  alleen bedoeld voor de achtertuin. Ik kan niet meer lopen, geen stap en ook niet meer staan maar kan zittend en rijdend nog wel bezig zijn met tuinwerk vanuit de rolstoel en mijn tuin weer beleven. Beetje gecompliceerd alles maar de ergotherapeut komt donderdag voor inzicht en advies, Wmo doet nooit iets met 2e hands dingen maar ik kan hem  ook betalen met mijn vacantietoelage ! Hij is nl. sterk afgeprijsd door lakschade maar dat is voor mij geen bezwaar want alleen voor de tuin bestemd.

Een 3-wieler zou geen problemen geven maar is voor mij in de bochtjes te gevaarlijk, ik ben zeer fors gehandicept door 15 jaar Ciap.

Het is tegenwoordig een wonder wanneer iemand op ons Forum reageert op vragen en ik ben jou dan ook erg  dankbaar voor je belangstelling ! 

Groeten van Roefie

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login