Geplaatst onder chronische idiopathische axonale polyneuropathie, pijn door H.Smiy

Pijnlijke voeten. CIAB.

Weet iemand wat ik kan doen aan mijn pijnlijke brandende voeten? Ik heb CIAB, en loop moeilijk. S'nachts nog het meest last van brandende voeten. 

1 reactie
Johucabi zei op

Heb ook CIAP sinds januari 2014. Sinds die tijd onprettig gevoel in voeten en onderbenen. Vanaf begin 2017 ging dit gevoel langszaam maar zeker gepaard met brandend gevoel en pijn. Uierzalf gaf en geeft mij wat verlichting en sinds juni 2017 gebruik ik ook 20%fenytoinecreme, waar ik ook baat bij heb.  Informatie en receptformulier voor huisarts/specialist verkrijgbaar bij Instituut voor Neuropathische pijn, www.neuropathie.nu. Adviseer via website vraag te stellen aan prof.dr. JM Keppel Hesselink. Creme uitsluitend verkrijgbaar op recept,  kosten plm € 40 per tube, na opening maand houdbaar. Vergoeding afhankelijk van zorgverzekeraar. Indien geen vergoeding aftrekbaar voor belastingen, voor 65plussers kunnen de kosten met een factor 1.13 verhoogd worden. Jo Bindels. 

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login