Geplaatst onder amyotrofische laterale sclerose, algemeen

Oproep!

5 reacties , oudste reactie bovenaan
robine zei op

Wij zijn nog steeds druk bezig met onze eindopdracht maar we vroegen ons af of er nog mensen zijn die ons ook willen helpen door het beantwoorden van wat vragen via de mail of eventueel persoonlijk, want we willen een zo breed mogenlijk beeld krijgen.

Alvast heel erg bedankt.

Groetjes Robine

Gea zei op

jullie mogen mij wel een vragenlijst toezenden. Mijn moeder had ALS, is overledenn in 2001

Els zei op

Dit is een ander oproepje dan die van Robine en Corrie. Maar als we dan toch bezig zijn.....

Ik ben bezig Els en doe de opleiding voor verzorgende. Ik ben nu bezig met een afstudeerproject en daarvoor wil ik graag een aantal vragen stellen aan ouders van kinderen met een spierziekte. Het gaat over mantelzorg. Ik zou deze vragen graag even via de mail willen sturen. Bent u dus een ouder die mantelzorg verleent en het niet erg vind om een paar vragen te beantwoorden dan zou ik dat heel fijn vinden als u even een mailtje zou willen sturen. Dan stuur ik u een mail terug met de vragen. De antwoorden worden alleen gebruikt om in een verslag te verwerken, u hoeft niet op alle vragen antwoord te geven als u dat niet wil.
Ik hoop wat te horen van iemand.
Met vriendelijke groet Els.
elsvhattum@hotmail.com

Maria zei op

Hoi Els

Mij mag je ook wel een vragenlijst sturen .Ik had een zoon met een spierziekte. Helaas is hij overleden. Dit is nu zes jaar geleden.

Groetjes Maria

Els zei op

Ik heb al een aantal reacties gekregen en ik vind het echt SUPER dat iedereen mij wou helpen. Ik heb nu genoeg aan informatie. Reageren hoeft dus niet meer.
Ik wil iedereen die heeft gereageerd alsnog Mega bedanken voor de antwoorden.
Toppie!!!!
Groetjes Els

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login