Geplaatst onder algemeen

Nulberichten

12 reacties , oudste reactie bovenaan
jan van atten zei op

Kan de webmaster niet achterhalen, wie achter die flauwekul van lege boodschappen zit? Dat iemand dat nou leuk vindt; dat moet toch een andere ziekte dan een spierziekte zijn???

gijs zei op

sommige mensen zijn niet zo slim en snappen niet hoe het myocafe werkt, vooral niet druk om maken

katja zei op

Jan ik stoor mij ook behoorlijk aan de lege berichten. de serieuze onderwerpen verdwijnen zo. En mensen die hier voor het eerst komen en op zoek zijn naar informatie krijgen wel een heel vertekend beeld van dit forum. Misschien als we allemaal een mailtje sturen naar de VSN?

Patrick Nierop zei op

Ik denk dat allemaal een mailtje sturen naar de VSN niet zo'n goed idee is. De VSN weet ook wel dat het mis is en zullen achter de schermen hier zeker wel mee bezig zijn. Het is echter een zeer lastig probleem. Het internet is een anarchistisch systeem (daarom zijn virus makers en spammers zo moeilijk te achterhalen) en je loopt vrij snel tegen privacy wetgeving aan. Voor het internet geldt de omgekeerde wereld; wil je er geen last van hebben dan moet je er zelf wat tegen doen. o.a. een spamfilter en virusscanner aanschaffen.

Hans.s zei op

de berichten komen van vilS, HIJ IS EEN BEETJE GESTOORD

Hermien zei op

Ik heb een paar weken geleden al een mail gestuurd, omdat ik het ook storend vind/vond, al die lege berichten. Heb het voorstel gedaan dat iedereen die wil meeforummen zich moet registreren (met e-mailadres) zodat misbruik een beetje binnen de perken gehouden kan worden.
Ik kom hier de laatste tijd weinig meer, en de grootste reden is het gedoe met de lege berichtjes...hoe zeer ik ook probeer op te letten, toch irriteer ik me aan elke keer dat ik voor "niets" een item open..

Al met al dusdanig dat de lol er echt wel af gaat..enorm jammer..dat een actie van 1 iemand zo lang voort kan duren ...

Hoop echt op maatregelen, negeren helpt schijnbaar toch ook niet..

Venus zei op

Nee Hans.S ik denk dus niet dat een vils hierachter zit.
Er worden draadjes met ziekte 's geopend waar ik als volwassene nooit van gehoord heb.
Degene die dit doet heeft zelf een spierziekte, is goed geinformeerd en is volwassen.
Hij verveelt zich en heeft weinig om handen.
Geniet van de aandacht en de reactie's.
Houd het vol, een jongentje houd het niet vol en gaat iets anders zoeken, bovendien zit een kind overdag op school, dus gaat hij ook niet te laat naar bed.
De ziekte's die hier opgevoerd worden, zijn te ver gezocht voor die leeftijd.
Nee ik geloof dat die vils af en toe wel eens kijkt en het prachtig vind dat hij beschuldigt wordt ervan.
Maar nee, hier zit een volwassen verveelde iemand achter.
die ook nog eens onder zijn naam op het forum schrijft, en z.g te keer gaat tegen de nul berichten.
Ik zeg, geen aandacht aan geven, we voeden zijn obsessie nu, wat hem nog meer motiveert.
Ik vraag me alleen af waarom die iemand niet een of andere leuke chatroom gaat zoeken, waar hij zijn obsessie mee kan delen.

VSN zei op

Beste bezoekers van het Myocafe,

Het Myocafe wordt ook bezocht door mensen die blijkbaar wat minder bedreven zijn op internet. Voor deze groep gebruikers is het blijkbaar niet duidelijk hoe je precies een nieuw bericht aanmaakt en dat leidt tot onderwerpen zonder berichten en daardoor blijkbaar tot grote ergernis.
Deze lege berichten worden vrijwel dagelijks verwijderd, maar dat kan niet verhinderen dat bezoekers af en toe geplaagd worden door verse 'nulberichten'. Daarom zullen we de software laten aanpassen, zodat het niet meer mogelijk is om lege berichten te plaatsen. Dat kost wel enige tijd (een a twee maanden) en geld.

We hebben inmiddels ook wizkids de mogelijkheid ontnomen om Myocafe te misbruiken voor hun experimenten. Het was en is niet mogelijk om boosaardige programmaatjes te plaatsen in het Myocafe, maar sommige mensen hebben in het verleden wel pogingen ondernomen.

Het probleem heeft dus onze aandacht.

Erik van Uden, VSN

Nicole zei op

Betere beveiliging gaan vaak ten kosten van de makkelijk bedienbaarheid. Ook erg belangrijk voor mensen met een spierziekte. Niet iedereen heeft de juiste aanpassingen.

Hans.s aan venus zei op

virus gevaar bij lege draadjes,kijk daar maar eens bij venus
vils heeft daar zelf bekent dat hij het doet.

venus zei op

Nee, ik geloof niet dat het vils is... die grapjas die de nulberichten plaatst heeft een nieuwe taktiek bedacht.
Hij maakt nou z.g spelfouten, om ons te doen geloven dat een kind dit schrijft.
Erg simpel , hij onderschat ons ook nog.
hij valt bijna door de mand, het is een bekende op het forum en ook nog een lid van v.s.n.
ik blijf erbij het is een volwassene, maar geen hacker.
die kiezen een forum als die van v.s.n. niet uit, dat is niet interessant genoeg.
Ja ja pschologie van de forum grond, maar die arme ziel is ook zo simpel, bijna doorzichtig.
En wij blijven hem maar voeden.

---- zei op

Willen jullie a.u.b. de nulberichten niet meer invullen?!! Zodra er '1' staat ga ik kijken, maar het is dan nogal vervelend om dan te lezen dat iemand het weer niks vindt dat het een '0' bericht is. Als er '0' staat kijk er gewoon niet, maar bij '1' dus wel. Laat een '0' vericht a.u.b. leeg dan ziet de vsn ook meteen dat die weer weg kan, ze gaan vast niet alle '1' berichtjes na of dat ook niet toevallig een '0' bericht was dat door iemand anders is gevuld.

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login