Geplaatst onder algemeen

niet klaarkomen als vrouw

8 reacties , oudste reactie bovenaan
Venus zei op

Hoe kom je daar bij?...Vrouwen kunnen zelfs meerdere keren achter elkaar komen....Mannen dus niet.

Jeroen zei op

En wat nu?

balderke zei op

Wat zeg je?? Mannen kunnen maar één keer klaar komen??? Duhh, dan ben jij nog nooit een echte man tegen gekomen, twee keer vlot en met een gewillig mooi meisje is drie keer ook geen probleem, hangt juist van de sfeer en het gevoel af. Soms is zelfs één keer teveel maar dat ligt echt niet aan mij hoor, denk daar maar eens over na!!

Natasj zei op

Wat heeft dit met spierziekten te maken??

balderke zei op

Zijn de schaamlippen en clitoris ook niet voorzien van spieren en zenuwen dus misschien iemand met geen gevoel meer, ik zou het eigenlijk ook niet weten maar ik laat zomaar niet zeggen dat mannen maar één keer klaarkomen. Sluiten misschien maar?

Hans.s zei op

ten eerste er zijn mannen die ook niet klaarkomen die zijn impotent,er zijn ook vrouwen die geen orgasme krijgen,er zijn verschillende oorzaken voor te vinden.
ten tweede waarvoor moet een discussie altijd over spierziekte gaan??

RUUD zei op

ZIJN WE NU KLAAR?

bart zei op

Hoi

Ik heb een vriendin gehad die in haar leven niet een keer is klaargekomen. Ik sprak er met mijn moeder over en ook zei was pas op haar 29 ste regelmatig beginnen klaarkomen. Mijn tante is bijna 40 en kwam ook zelden klaar. Het is dus niet raar. Maar waar ligt het aan?

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login