Geplaatst onder algemeen

myastheen syndroom lambert eaton

4 reacties , oudste reactie bovenaan
aan ben dorus en colinda zei op

aan allen een goed 2005 ada.

Sylvana zei op

Hallo allemaal,
Bij mij is een paar jaar geleden MG geconstateerd. Ik ben de laatste tijd ontzettend moe, ook al slaap ik een week super veel de moeheid gaat niet weg. Ook heb ik last van "lamme armen" dubbelzicht, hangende oogleden en stijve vingers. Ik gebruik Mestinon waardoor de meeste klachten aardig te onderdrukken zijn. Maar de ontzettende vermoeidheid, lamme armen en de stijve vingers blijven.
Herkennen jullie hier iets in of niet?

Ben zei op

volgens mij,zit Sylvana op de verkeerde pagina,mg is bij mijn weten myasthia gravis,en dit is myastheen syndroom van Lambert Eaton ingekort tot LEMS een paar symtptomen komen wel overeen met elkaar maar niet alles o.a dubbel zien verzwakking van de spieren,met dikke tong praten,wij patienten die LEMS hebben, hebben nog wat meer,ikzelf loop moeilijk,zie ook dubbel,heb ook slappe spieren,praat met dikke tong,een droge mond ,heb het niet aan de longen,terwijl 60procent van onze groep dat wel helaas heeft,ben ook niet gauw moe,wel als ik een stukje loop moet ik rusten,omdat je zoveel energie in het lopen moet steken,is de longinhoud snel leeg ,maar na 5min. gaat het weer beter,mijn medicijn is 3,4dyamino pyridine maar heb ook mestinon gehad wat mijn niet hielp,ik hoop dat je hier wat mee kan,de groetjes en veel sterkte Ben

ada zei op

hallo voor dat bij mij lemswerd gevonden dachten ze eerst aan m.g. ik heb er 0ver gelezen het schijnt dat je de eerste jaren naar een hoogte punt gaat en dat het dan af neemt en stabiel blijft als ik het goed onthouden hebt, er zijn folders van m.g.

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login