Geplaatst onder myasthenia gravis, kinderen

Mijn dochter van 13 zoekt contact met andere kinderen met MG.

6 reacties , oudste reactie bovenaan
Arjan zei op

Mijn dochter Nina (13) is eind juni gediagnosticeerd met MG. Ze krijgt nogal wat voor haar kiezen sinds die tijd. Zij zou graag in contact komen met leeftijdsgenoten.

Myasthenia zei op

Heel veel sterkte!

Marloes zei op

Is zij al lid bij Jackies? Dat is een jongerenafdeling van Spierziekte Nederland.

Groeten
Marloes

yvonne zei op

Ik heb een dochter van 15 waarbij in oktober 2013 MG is gediagnosticeerd. Ik weet niet of zij open staat voor contact. Ik stuur je even een prive mail.

nena zei op

Beste Nina! Jeetje meis dat is wat, ik was zelf 15 jaar toen ik de diagnose kreeg. Wat was dat moeilijk. Ik wilde zo graag "normaal" zijn. Toch heb een zo normaal mogelijke jeugd gehad. Met ups en downs. Ik had gewoon vriendjes en ging uit en leuke dingen doen als het ging. Soms moest ik het daarna wel bekopen maar had het er voor over. Mijn motto was Ik heb MG maar ben geen MG. Nina ik hoop dat je contact hebt met lotgenoten van je eigen leeftijd die begrijpen je toch het best. groeten, Nena

Langendijk zei op

Hoe gaat het nu met u dochter? Ik heb nu een dochter van 13 die het heeft en vindt het heel zwaar?

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login