Geplaatst onder algemeen

Lichamelijke handicap en minimaal HBO of Universitair niveau.

13 reacties , oudste reactie bovenaan
Yvonne zei op

Hallo !
Sinds 1 december j.l. zit ik in de WAO na 26 jaar les te hebben gegeven.
Als ik je met iets kan helpen, stuur maar een e-mail.
Met vriendelijke groet,
Yvonne

Nicole zei op

Is bijna afgestudeerd ook goed? en wat wil je eigenlijk precies? Ik vind je een beetje vaag.

Georgios zei op

Wat wil je precies veranderen? Wil je de politiek aanspreken? Ik ben geen student meer (al lang niet) maar wel afgestudeerd, is dat ook goed?

Paul zei op

Ben je ontevreden over hoe de huidige organisaties je belangen behartigen/naar buiten treden?

Groet,

Paul

Kat1 zei op

Ha mensen,

Mijn bedoeling is om een landelijke studentenvereniging op te zetten voor en door mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. Dit omdat er geen studentenverenigingen zijn waar je als lichamelijk gehandicapte uit de voeten kan. Dit gewoon domweg omdat studentenverenigingen er niet op berekend zijn dat ook lichamelijk gehandicapten een HBO of Universitaire studie doen of afronden. Maar een studenten vereniging is wel de plaats waar je de contacten legt die je juist aan een baan kunnen helpen. En ook om lekker op hoog niveau te kunnen ouwehoeren.

En mensen die al een studie hebben afgerond zijn ook van harte welkom.

Mzzltov
Kat1

Ria S zei op

Ha die Kat,


Omdat zoiets er nog niet is Kat vind ik dit een reuzegoed idee.

groetjes,
Ria S.

Siroun zei op

Goed idee. De hulp van "Handicap & Studie" (de naam alleen al!) die ik een aantal jaar geleden kreeg was flink knudde.

groet, Siroun

Georgios zei op

Ja, goed idee. Ik meld me aan. Het nuttige met het aangename verenigen. Leuk: ouwehoeren waar Gods zegen op rust. En dat terwijl God (waarschijnlijk) niet bestaat.

judith zei op

Het lijkt me een heel goed idee, maar waarom denk je dat God (waarschijnlijk) niet bestaat en wat heeft Hij er mee te maken als Hij wel bestaat?

mirjam zei op

Hee Kat1, bedoel je dan een 'studenten gezelligheids vereniging'? Of zoiets als het LSVB? Of zou je Vademecum leven in willen blazen (www.stichtingvademecum.nl
)?


p.s. de hulp die ik van Handicap + Studie kreeg was prima

Georgios (aan Judith) zei op

God bestaat denk ik niet omdat hij de mens onterecht het hof van Eden heeft uitgestuurd. Hij liet de mens van de boom van van Goed en Kwaad eten, en strafte hem daarvoor:, namelijk door hem uit dat hof te verbannen. Maar de mens had al kennis van Goed en Kwaad, voordat hij plukte van de boom (hij begreep het verbod), en de reden van God was dus onterecht. Zelfs een beetje dom. Maar God belichaamt het Goede, Het Perfecte intelllect, etc, en kan dus nooit zo in de fout zijn gegaan (een beetje dom!), Ergo: hij bestaat niet! Zoiets. Dit heeft verder inderdaad niet veel te maken met een club op HBO/universitair niveau voor mensen met een spierziekte. Gewoon een tussendoortje

Kat1 zei op

Ha mensen ik heb al een klein beetje een begin gemaakt met een internet studentenvereniging voor lichamelijk gehandicapten met minimaal HBO niveau. Het internet adres is http:/groups.msn.com/PraatcafeDeDoordouwers.
Dus kom gerust kijken.

Mzzltov
Kat1

Christel zei op

Ik begrijp dat het een virtuele praatclub wordt/is..?

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login