Geplaatst onder pijn

Leven met iemand die een spierziekte heeft

3 reacties , oudste reactie bovenaan
Aad zei opVeel GEDULD
BEGRIP
LIEFDE

Samen staan jullie sterk !!!
HET ALLERBESTE !Aad


Marloes zei op

Hallo allemaal,

Ik heb zelf een spierziekte en leerde mijn partner 2 1/2 jaar geleden kennen. Ook ik was in het begin bang om hem te vertellen wat mijn ziekte (AvF) precies inhield. Dit kwam omdat ik bang was dat hij bij me weg zou gaan. Uiteindelijk na 2 maanden heb ik verteld wat ik had en wat het inhield. Wij zijn ondertussen verloofd en hopen over 1 1/2 jaar te gaan trouwen.
Zo zie je maar als je een goed karakter heb maakt het lichaam niet uit!

Veel geluk allemaal!

balderke zei op

Hoi allemaal,

Ik vind het echt heel respectvol dat gezonde mensen een relatie willen aangaan met een persoon die leidt aan een spierziekte. Ik ben een jongen van 32 en heb ook een spierziekte. 3 jaar geleden kwam ik op cafe een meisje tegen en we begonnen een gesprek, het bleek dat ze thuis geen aandacht kreeg van haar man (ze was nog getrouwd). S'nachts is ze mee gereden naar mijn appartement waar we nog heel lang hebben gebabbeld. Met mij kon ze gesprekken voeren op dat niveau dat ze thuis nog nooit meegemaakt had. We zijn een geheime relatie begonnen want toen stond ik daar nog open voor en een twee maanden later heeft ze haar man verlaten. Ze ging in die tijd ook naar de psych omdat ze met haar zelf in de knoop lag. Na zes maanden waren haar problemen voorbij, ze lachte terug, genoot van het leven, haar scheiding was achter de rug en ze begon terug uit haar schelp te komen, ze leerde mijn voetbalkantinekennissen kennen en ja hoor, daar zat haar droomvent tussen. Je kan het resultaat al raden, na een paar maanden van vragen stellen en me zorgen maken over de toekomst had ze mijn hart veroverd en dan laat ze me zitten, ik hou van mijn eigen lichaam want ik heb het zelf niet gemaakt en ik heb altijd opgestaan voor een relatie maar na dat geval ben ik wel terug meer opgesloten en zal een meisje toch wel wat moeite moeten doen om terug in mijn leven te stappen maar als ik nu echt een lief schatje tegenkom dan zijn de vlinders ook rap terug denk ik ;-)

groetjes


U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login