Geplaatst onder algemeen

Laatste bezoek aan dit forum

31 reacties , oudste reactie bovenaan
Marianne zei op

Ik ben weg! Ben al dat geouwe-zeur zat.

Misschien krijgt die persoon wel zijn/haar zin, maar ik erger me vreselijk aan dit gedoe.

VSN zou er goed aan doen een andere vorm van forum te kiezen.

Bedankt voor alle fijne onderwerpen en hulp via het forum!

Vriendelijke groet Marianne

Hans.s zei op

Ik ben het volkomen eens met marianne,er moet een andere opzet komen om te discuzeren,er moet een mogelijkheid komen om iemand er af te kunnen gooien.

Ton zei op

VSN schreef:

"De rotzooi is verwijderd. Het is helaas steeds dezelfde persoon die zich ten koste van de serieuze bezoekers hier meent te moeten misdragen."

Ik mag aannemen dat de vsn het ip-adres van deze persoon kan achterhalen en kan bannen van dit forum.

Indien het bannen niet mogelijk is kan de VSN een abuse verstuurd naar de provider van genoemd persoon om op deze manier maatregelen te nemen.

Dit vernieuwde forum draait amper en jaar en weer heeft iemand kans gezien om de boel te verzieken. Misschiem moet de VSN toch maar ovrgaan op een ander systeem voor het bezoek aan dit forum hoe rottig dit ook is.

nanda zei op

één rotte appel doet mij niet nooit meer appeltaart eten.
als er een protocol komt zulke types te negeren zal de lol er toch snel van af zijn.
in de kroeg (bijvoorbeeld) kom je ook eikels tegen,gewoon negeren en een leuk avondje uit niet laten vergallen.
ik zou niet weten welke vorm er zgn. hufterproof zou zijn..helaas maar waar.
marianne,blijf nou, gun m niet dat plezier!

Hans zei op

Kom dames en heren we zijn niet van porselein. Er zijn regels waaraan een discussie moet voldoen. De VSN of iemand namens de VSN moet in de gaten houden of een bericht aan die regels voldoet en, zo nee, de boel verwijderen. Dit moet echter niet uitmonden in het verwijderen van elke reactie waar wellicht aanstoot aan genomen wordt omdat de mening afwijkt van hetgeen als "norm" wordt gezien.
Het enige wat wellicht een blokkade opwerpt zonder dat er echt sprake is van een besloten forum is wellicht iets wat je bij andere forums ed wel vaker moet doen: je gegevens inclusief je e-mail-adres naar de VSN zenden, vervolgens krijg je van de VSN een activeringscode (ongeacht of je lid bent of niet). Je kan er als los lopende/surfende idioot dan niet op en de kans is groter dat een geregistreerde idioot aangepakt kan worden. Het kan ook zo worden geregeld dat je gewoon "vrij" kunt lezen en dat je alleen voor het plaatsen van of reageren op een bericht "geregistreerd" moet zijn.

jolandavoor marianne zei op

hoi marianne,

dit geestesziek persoontje laat je toch gewoon lekker links liggen niet op reageren is het beste, weet waarschijnlijk niet eens wat een spierziekte is .

dus gewoon blijven groetjes jolanda

Hermien zei op

Ik kan me het wel voorstellen, het is flink balen als je het zoveelste berichtje opent waar weer niks instaat.
Heb de VSN al een mail gestuurd, ook met het voorstel om te werken met registratie omdat zo de trollen gewaarschuwd en/of geblokkeerd kunnen worden. Ik hoop dat er zo'n maatregel volgt als dit geklier aanhoudt (lege berichtjes etc..)
Sowieso zijn er regels aan een discussie en in mijn mening is het openlijk beledigen van iemand ook een "regel" (lees wel berichten over "vuile hufter..." waarvan mijn wenkbrauwen ook wel enigzins gaan krommen)
Hoop dat het zal veranderen, anders is het voor mij in elk geval een reden veel berichtjes links te laten liggen, helemaal als er weinig/geen reacties op zijn ..
Groet, Hermien

Hans.s zei op

Aan Hermien,

In de eerste plaats staat er nergens vuile hufter,jij heeft het erover dat het een beledeging is ,je weet niet eens de betekenis ervan,ik heb op GOOGLE gekeken, kan jij het boek DE HUFTER OP HET WITTE PAARD ik denk het niet,ik ken het ook niet,dat woord heeft zoveel betekenissen dus je kan dus niet spreken over een beledeging en vooral niet als je de betekenis van het woord niet kan,ze spreken wel over sufferd dat komt van hufter maar is afgezwakt,maar je moet het maar eens nakijken dan kom je tot een andere conclusie maar als hij/zij zich keurig gaat gedragen wordt het vanzelf een schone hufter.

Ton zei op

Op het gevaar af dat ik gelijk weer de zwarte piet krijg toegespeeld, maar goed.

Ik ben ook door allerlei oorzaken niet of nauwlijks op dit forum geweest de afgelopen tijd. Ik erger mij ook aan allerlei dingen die hier gebeuren zoals lege draadjes, mensen die ongefundeerd dingen roepen etc, etc.

Wat googke ook mag zeggen over het woord hufter, de algemeen gangbare uitleg achter het woord hufter is dat iemand zich zeer onplezierig of onaangenaam gedraagt. Gedrag dat door mensen wordt afgekeurd.

En als dit door een persoon gebeurd, dan moet de moderator hier stappen in ondernemen. Ik heb in een eerdere reactie hier een aantal mogelijkheden aangegeven.

Mochten er problemen blijven ben ik er voorstander van dat men overgaat op een ander beheers systeem omdat anders elk jaar het forum vernieuwd moet worden vanwege de rotte appel(s).

Patrick Nierop zei op

Ik snap niet waarom zoveel mensen zich zo druk maken.
Ieder forum heeft last van misbruik. Dit is ook niet tegen te gaan of je moet het helemaal sluiten en dat je alleen leden erop kunnen. Het resultaat zien we op de besloten forums; er komt bijna niemand dus ook geen reakties.
Gewoon met gezond verstand de draadjes bekijken. Lege draadjes hebben altijd 0 reakties dus die hoef je niet te openen. Zolang niemand reageert is het makkelijk te herkennen.
Verder hebben nogal wat mensen erg lange tenen, (ver)oordelen snel en lezen slecht.
Als we ons wat meer bezig houden met het reageren op de onderwerpen en niet op de reakties, dan zou het forum aanzienlijk in kwaliteit stijgen.

Daarnaast kun je natuurlijk altijd niet verder lezen. Ik zip de TV ook als het programma me niet bevalt.

Doch ik wens de gene die het forum willen verlaten veel succes in het zoeken naar een nieuwe informatie bron waar zij wel hun bevrediging kunnen vinden.

Ik ben echter van mening dat het forum nog steeds doet waar het voor opgezet is; informatie verstrekken, contact verbeteren en nu en dan een uitlaat klep van frustraties als dat een persoon kan helpen zich beter te voelen.
Maar voor de gene die kritiek hebben op de VSN, bedenk wel dat het forum opgezet is door een vereniging die afhankelijk is van donaties en contributie en waarvan ik vind dat het geld beter gebruikt kan worden voor andere zaken (voor de leden) dan een dure website en forums met continue bewaking door moderators. Wees blij dat het er is en negeer de paar spatjes.

Ronald zei op

zie de discussie over het besloten forum iets eerder vandaag. Wellicht een optie voor diegenen die zich ergeren!

Hans.s zei op

hoezo de kwaaie piet, Ton?ben je in het verleden ergens van beschuldigd dan?

het woord hufter komt nog niet eens in het woordenboek voor,de mensen hebben er maar wat van gemaakt.

maar een ding weet ik wel zeker die persoon waar het om gaat die heeft reuze lol omdat wij ons dik zitten te maken,
alleen omdat hij een onderwerp aansnijdt en wij daar niet op reageren dat wil hij juist,we moeten juist wel reageren

Edwin zei op

Voor wat het waardt is:

U hebt gezocht op hufter:

RESULTAAT (maximaal 20 woorden)

huf·ter (de ~ (m.), ~s)
1 [inf.] grof en gemeen persoon => lomperd

huf·te·rig (bn.)
1 [inf.] gemeen, schofterig => onbeschoft

Bron: http://www.vandale.nl

Ada zei op

Gaat het hier niet over spierziekten????? We hebben toch wel wat beters te doen!

Hans.s zei op

moet het altijd over spierziekte gaan?????saai hoor!

sanne zei op

Hans we zijn natuurlijk niet gewoon, maar mensen met een spierzielkte laten we vooral serieus en senicuur zijn.
lachen en zelfspot mag natuurlijk niet.
Laten we vooral saai blijven .

ik begrijp al die negativiteit niet, wat je niet bevalt lees je gewoon niet en sla je over lijkt me duidelijk.
Maar kennelijk wordt het toch interessant gevonden en gelezen.
Mens erger je toch niet, aan deze onbenulligheden.
ik erger me en ben verdrietig en geschokeerdt door het nieuws van de afgelopen dagen.
Kijk wat die z.g militairen hebben gedaan met irakezen gevangen, kinderen worden bewust doodgereden,.
en wat is hier het grote nieuws....storm in een glas water
om je te schamen!!!!!!

Hermien zei op

Beste Hans, al zou het woordenboek nog zulke zoete benamingen kunnen beschrijven, toch zijn die woorden in mijn ogen vervelend en beledigend.
Dat is een grens die voor iedereen waarschijnlijk anders ligt, er zijn dingen die je kunt dénken maar die je niet op een forum neerzet..helemaal omdat je met zulke reacties jezelf richting hetzelfde nivo begeeft als degene...etc..

Verder over alle mensen die zich verbazen/verbijsteren over waar anderen zich druk om maken..och, jullie maken je weer druk omdat anderen zich druk maken om..zo blijft het cirkeltje rond en is dus uiteindelijk niemand echt "beter dan de ander"..
Blijft het feit dat ik het (lege draadjes en flauwekul)wel vervelend vind, niet onoverkomelijk maar het veroorzaakt dat ik draadjes niet open die misschien wél serieus zijn bedoeld...
Groet, Hermien

PS zei op

Sanne, je hier ergeren aan onbenullig gedrag wil niet zeggen dat je dosis zelfspot door de plee is gevlogen, dat je niet begaan bent met slachtoffers, dat je je niet méér druk zou maken om andere dingen..Nee, het betekent gewoon dat je je ook kunt ergeren aan zulke dingen.

Ik denk dat het grootste "probleem" is dat zo'n forum voor veel mensen als "vertrouwd" en "met lotgenoten" voelt en het is dan toch wel rot te merken dat het toch niet zo "vertrouwd" is..
Niet het eind van de wereld, maar wel vervelend.
Hermien

Kat1 zei op

Ha mensen,

Dit is dus ook mijn laatste bezoek aan dit forum ever. Als je hier verrot gescholden en beledigd wordt zonder dat die beledigingen verwijderd worden, dan vind ik zoiets waardeloos gewoon.

Mzzltov
Kat1

Katja zei op

Waarom grijpt VSN niet in?
Iedereen die wil deelnemen aan een discussie/topic zou zich eerst moeten registreren. Dan heb je ook meteen het ip-adres.
Gaat iemand te ver, dan kan je de persoon bannen.
Dit gebeurt op heel veel fora!
Kom op VSN doe er iets aan.

Hans zei op

Misschien mis ik iets (ik lees ook niet elk onderwerp). Daarom toch maar de vraag: bij welk onderwerp is er de laatste tijd (week) gescholden of beledigd? Alles wat ik de laatste week heb gelezen was juist allemaal zo keurig.

HOND 1 zei op

GELUKKIG KAT1 WE ZIJN VAN JE AF.SJALOOM

Voor Kat1 zei op

Jammer Kat 1, juist mensen als jij voegen iets toe aan dit forum.
Je bent duidelijk en schrijft zonder omwegen je mening neer, die ik waarderen kon.
De weinige inspirerende mensen die hier schreven zijn allemaal verdwenen, weggepest ik denk dan aan die forums (on)(zeer)gewoon.
De meeste die hun hoofd uitsteken uit dit forum worden neergemaaid.
Jammer zij zijn juist de scherry on the pie, het wordt er alleen maar saaier door.
Op deze manier, dat er mensen zijn die het prettig vinden om te nare opmerkingen te maken of lege forums creëren ik denk dat het iemand is die zich vreselijk verveelt. Akelig voor die persoon dat die zich zo denkt te vermaken denk ik dan.
Maar kat1 je iedeèn waren goed , mischien kun je dit op een andere forum yoortzetten dan ben ik van de partie(y) lieve groet Sanne.

mij zei op

de draadjes zeer ongewoon, en ongewoon zijn verdwenen, het draadje gewoon bestaat nog steeds heb ik gezien. Maar waarschijnlijk doel je bij de inspirerende mensen op het draadje gewoon, de mensen die ook de 2 andere draadjes vulden.
Jammer dat alleen die mensen als inspirerend worden gezien.

Sanne zei op

Die ongewone forums waren prettig om te lezen.
Leuke, positieve, onschuldige, sprankelende, origineel berichtjes. Het ging om eens iets anders dan de dagelijkse besognes die we dagelijks meemaken.
Vaak inspirerend even niets met spierziekte's.
Wat ik nu lees is soms zo akelig en niet aardig voor elkaar.
Dat was anders, van die on-zeer-gewoon, kon je eens lachen en zette aan het denken.
Maar gelukkig is Katja er nog wel en mischien verschijnen de berichtjes van die andere mensen gewoon wel weer eens.
Ik hoop dat Kat1 zich bedenkt.
Die lege forums is een teken van zeer zwaar creatieve armoede.

JIN zei op

Voor Kat1,

Laat je niet kisten meid, je bent in elk geval geen lafaard zoals Hond 1 en Ali bagger en die rudi. Blijf jezelf gewoon, ten eerste ben jij echt eerlijk en ten tweede geen laffe uitscheldster, ik denk dat je IQ en denkwijze voor de meeste mensen te hoog gegrepen is hier.

P.s.
Hond als je geen Hebreeuws kent moet je het ook niet schrijven, of ben je een neo-nazist?

Kat1 groeten en sterkte van de
JIN

Hans zei op

Waarom beantwoord niermand mijn vraag?

Brenda Elvira zei op

'Misschien mis ik iets (ik lees ook niet elk onderwerp). Daarom toch maar de vraag: bij welk onderwerp is er de laatste tijd (week) gescholden of beledigd? Alles wat ik de laatste week heb gelezen was juist allemaal zo keurig.'
Er waren een aantal onderwerpen waar gescholden en/of beledigd wordt, maar dat was in ieder geval bij het onderwerp dat verstandelijk gehandicapten steeds meer intergreren in de maatschappij.
En bij een ander onderwerp (weet niet (meer) welk) werd gevraagd of de 1 van kat1 haar iq was. Dat is (zacht uitgedrukt) niet netjes.

Hans zei op

Oke, dat onderwerp over geestelijke handicap ging er best heftig aan toe (het andere onderwerp heb ik nog niet gevonden). Maar degene die vloekt en zegt dat ze recht voor haar/zijn raap reageert en dat we daar maar aan moeten wennen is nu ook degene die er niet tegen kan als er kritiek komt op zijn/haar gevloek/getier.

Hans zei op

Nog even een aanvulling. Mogen spierzieken zich zo verheven voelen boven geestelijk gehandicapten als een aantal personen bij dat onderwerp doet. Juist mensen met een spierziekte zouden begrip moeten hebben voor andere "niet gewone mensen". Als dat al niet meer kan dan .....??????? weet ik het ook niet meer.

ruud zei op

HEEL GOED GEZIEN, HANS

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login