Geplaatst onder algemeen

Kledingadviezen

1 reactie
Rensce zei op

Binnenkort ga ik een orthopedisch corset dragen. Wie weet iemand die mij enkele kledingadviezen kan geven. Mijn eerste reactie was om de baleinen en veters van dit corset te willen camoufleren, net als ik altijd met mijn scoliose heb gedaan, maar.... ik wil het nu liever anders. Accentueren van mijn, tja...
Volgens mij gaat het vooral om uitstraling. Dus misschien zoek ik ook wel iemand die mij adviezen over make-up of mijn haar kan geven. In de GoudenGids kom ik dan uit bij een "Kleurconsulent". Ik weet niet of ik dit wel zoek. Zij spreken over stijlconsult, image-coaching en presentatietraining.
Mijn doel is: met meer zelfvertrouwen ZIJN wie ik ben. Daarom plaats ik dit oproepje in het VSN-myocafé, want misschien weet een van jullie een meer op onze doelgroep gespecialiseerd iemand. (Liefst in het Westen van het land).

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login