Geplaatst onder Lambert-Eaton myastheen syndroom, algemeen door Iris

klachten. mg?

Enige tijd geleden had ik enkele dagen een ptosis. Ging vanzelf weer zo goed als over. Wat er wel van is overgebleven is dat ik moeite moet doen om dit oog goed open te houden. Wordt daar doodmoe van (letterlijk). Soms lijkt het of het oog lager hangt in de oogkas. 

Na enkele dagen begonnen mijn bovenarmen en -benen enorm overbelast aan te voelen. Ook mijn nek. Ik kon geen boek ophouden. Kreeg regelmatig een heel droge mond. Ik heb  allerlei spieronderzoeken en bloedonderzoeken ondergaan, ben ook in het umcg geweest hiervoor met het vermoeden op Myasthenie of het Lambert Eaton Syndroom. Die diagnoses hebben ze niet kunnen stellen. Ik moest afwachten en het zou hopelijk overwaaien. Dat leek ook zo te zijn. Ik wou dat graag geloven! Helaas, sinds vorige week begint de ellende weer. Mijn bovenarmen en -benen voelen weer zo belast. Mijn nek voel ik nu ook weer. Wil mijn hoofd dan ergens tegen aanleggen. Ben ook zo moe! Ik kan mijn ogen niet meer op de "fitte stand" houden. 

Wat kan het zijn en wat kan ik doen?

3 reacties , nieuwste reactie bovenaan
Nanny zei op

Ik neem aan dat  men wel verder aan t onderzoeken is, ben je al iets

wijzer?

Iris zei op

Dr. Kuks in Groningen, niet de minste dus. Op dat moment had ik zo goed als geen  klachten. Hij was er zo klaar mee. Ik vind het allemaal zo raar. Als het geen Myasthenie is, welke vorm dan ook, wil ik graag weten wat het wel kan zijn. 

boudy80 zei op

Bij welke  arts ben je geweest

Boudy

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login