Geplaatst onder limb-girdle spierdystrofie, hulpmiddelen door magdavandermeersch

hulp bij rechtstaan met limb girdle

hallo, voor mij de eerste keer op myocafé dus stel ik me kort voor.mijn naam is magda en woon in maldegem belgie en bereik in september de leeftijd van 64 jaar. Heb bekkengordel type 2J, heb nog niemand ontmoet die hetzelfde type heeft. ben ingeschreven in nmrc in antwerpen daar zouden er 5 personen bekend zijn met hetzelfde type, heb hen gevraagd of ze contact wilden zoeken met mij maar nog geen reactie. ik kan nog stappen (korte afstanden) met mijn rollator maar mijn grote probleem is nu rechtkomen vanop stoel, het lukt me niet meer , ik heb schrik en geen energie meer. ik ben op en krijg ook geen morele hulp en steun van mijn echtgenoot. hij doet wel het hoognodige als ik het hem vraag maar helpen zoeken naar oplossingen doet hij niet.

daarom probeer ik via myocafé om hulp te zoeken bij lotgenoten  in nederland want ik weet dat nederland verder staat of belgie. ik weet dat ik kan rechtstaan met een aktieve tillift maar ik zou toch nog willen kunnen stappen de tijd die me rest. ik heb bij lopital een systeen gezien die me zou kunnen rechthelpen maar door de lockdown kan ik het niet uittesten. zijn er mensen die daar ervaring mee hebben of mij tips kunnen geven aub ze zouden welkom zijn

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login