Geplaatst onder Duchenne spierdystrofie, algemeen

Hoe is het om met de ziekte van Duchenne te leven?

3 reacties , oudste reactie bovenaan
Leonie Engel zei op

hallo allemaal, ik moet een presentatie houden over een ziekte daarvoor heb ik de ziekte van duchenne gekozen, omdat heel veel mensen niet weten wat het is. Ik had ook nog nooit van deze ziekte gehoord totdat ik afgelopen jaar in september stage ging lopen op een mythylschool. ik kwam bij jongeren in de klas van 14t/m20 jaar. Er was daar ook een jongen in die klas die ook duchenne had. Zelf wilde ik ook wel meer informatie over deze ziekte en heb het dus besloten hierover te doen. Ik heb heel veel respect voor de manier hoe die mensen met hun ziekte om gaan en dat wilde ik even kwijt
groetjes Leonie

mayella & victoria zei op

Hallo, wij zijn victoria en mayella.
Wij doen nu een spw4 opleiding en wij moeten voor verzorging een presentatie houden over de ziekte van Duchenne. Zou iemand daar iets meer over kunnen vertellen want wij hebben nog niet echt een goed beeld over deze ziekte. Bijv. over welke behandelingen je krijgt als je de ziekte van Duchenne hebt.
Ik hoop dat we snel een reactie krijgen en je kan me mailen of mij toevoegen op msn.
Groeten Mayella en Victoria.

Brenda Elvira zei op

Hoi Mayella & Victoria,

Ik doe ook SPW4 en heb voor verzorging (308) een werkstuk gemaakt over Duchenne. Mijn informatie komt van www.duchenne.nl daar kan je vanalles vinden over behandelingen en weet ik het allemaal.

Veel plezier met het maken van de presentatie ik hoop dat jullie er wijzer van worden en dat het jullie interesseert.

Groetjes,

Brenda

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login