Geplaatst onder algemeen

het hic

6 reacties , oudste reactie bovenaan
hanneke zei op

Vanavond probeerde ik op de website van het hic te komen (volgens mij www.hethic.nl), maar dat wil niet lukken. Weet iemand of deze site van naam is veranderd of dat de site is opgeheven?

Hanneke

Cndy V zei op

De site het Hic bestaat niet meer.

Hanneke zei op

Heb je enig idee of ze onder een andere naam verder gegaan zijn? Of wat de reden is dat ze er mee opgehouden zijn?
Hanneke

Cindy V zei op

Er was wel een rede voor en dat was geloof ik de financiën. Ik weet niet zeker of ze onder een andere naam verder gegaan zijn. Er is wel een soort gelijke site, maar daar moet ik even naar gaan zoeken. Ze zijn namelijk al best een hele tijd uit de lucht. Misschien weten andere welke site ongeveer het zelfde bied als wat het Hic deed.

Brenda Elvira zei op

Hoi Hanneke,

Het Hic is opgeheven omdat de subsidie van het VWS is ingetrokken.
De andere site is http://www.irv.nl Dat is van het Revalidatie Centrum Hoensbroek, het is een grote organisatie er is veel te vinden op die site.

Groetjes,

Brenda Elvira

Suzanne zei op

Hoi Hanneke,

Wat Brenda schrijft klopt, alleen is die site niet van het revalidatiecentrum maar van het iRv, Kenniscentrum voor Revalidatie en Handicap in Hoensbroek. Dit is een onafhankelijke projectorganisatie met een Informatie- en Adviescentrum op het gebied van revalidatie, handicap en chronische ziekten. Het iRv heeft ook veel van de informatie over hulpmiddelen die het HIC gebruikte aangeleverd. Een rechtsstreekse link is
http://www.informatieadviescentrum.nl. of telefonisch 045-5237600.

Succes!

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login