Geplaatst onder algemeen

ervaring H100

4 reacties , oudste reactie bovenaan
thor gundersson zei op

heb een h 200 gekocht
heerlijk karretje maar geen gordels voor de kids( 3en 8)
hoe kan ik dit oplossen zijn er bepaalde systemen????
b.v.d
thor

jos zei op

Gordels achterin zal geen enkel bedrijf er voor je inzetten. Dit in verband met aansprakelijkheid. Mijn ervaring is dat de meeste garages of aanpassingsbedrijven je de gordels willen leveren (anders kopen bij halfords) en dat ze ook nog willen zeggen hoe je die het beste kunt monteren. Dat moet je dan wel zelf doen, maar dat is meestal geen probleem.

Jeroen zei op

Bij een karrosserie-bedrijf worden gordels op de achterbank op een profesionele manier ingebouwd. Ik heb dit al twee keer laten doen. Altijd is het naar teveredenheid gedaan.

Leen zei op

Mariska ik rijd nu nog steeds een H 200 (al weer 3 jaar)
daarvoor een H 100 5 Jaar ik ben er tevreden mee
want het is net wat je zegt ik wil mijn kinderwagen er zo in zetten of een (rolstoel) erbij dat kan met zo,n busje en gordels kunnen altijd veranderd worden
en vergeet niet ik heb zoveel jaar met een luxe auto gereden maar een busje is ook luxe hoor vooral het betere uitzicht wat je heb omdat je hoger zit toch wel belangrijk vind ik ik wil niets anders meer dan een busje kwa meer zicht en voor mijn kinderen heb 1 kind met een spierziekten van duchenne dus moet er altijd een rolstoel mee hoef je niet in te klappen met zo,n busje en er moet ook wel eens een kinderwagen mee van mijn kleinzoontje hoef ik ook niet in te klappen dat scheelt veel tijd en ongemak

Vriendelijke Groet L.Penninkx

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login