Geplaatst onder hereditaire motorische en sensorische neuropathie n.n.b., algemeen

Erectie-stoornis bij HSMN ??

4 reacties , oudste reactie bovenaan
alias zei op

Ik weet niet of het invloed heeft maar ik hoop het niet maar volgens mij is het nog altijd zo dat als je s'morgens soms wakker wordt met een erectie dat dan in principe alles werkt. met andere woorden dan zit het probleem tussen de oren.

Hans.s zei op

heb van een neuroloog in het AMC gehoord dat je spieren die aangetast zijn gestreepte spieren zijn,en die van de penis zijn gladde spieren en die worden niet aangetast,en zodoende kan je wel een erectie krijgen.

Frank (belgie) zei op

Hallo,

Wel ik ben blij dat er hier nog iemand is die zegt dat hij erectie-problemen heeft en vermoeden heeft dat het door CMT komt.
Ik had een normaal sexleven tijdens mijn eerste jaren van mijn huwelijk (drietal jaar) en nadien was het praktisch volledig gedaan, erecties bleven meer uit en het heeft ook een eind aan mijn huwelijk gemaakt.
Het zit hem bij mij dus zeker niet tussen mijn twee oren, maar ik ben al meerdere malen geopereerd, heb twee triple artrodesen ondergaan aan beide enkels en ik heb ook vaak pijn in mijn handen en onderarmen.
Gelukkig heb ik nu een vriendin die er niet mee zit, want we hebben een heel goed sexleven ondanks dat ik niet altijd (soms lukt het maar niet lang) een erectie krijg. Dus ik ben blij dat ik op zo een vrouw gevallen ben waarmee ik een fantastisch sexleven heb voor beiden zonder dat er in feite vaak een echte geslachtsgemeenschap plaatsvindt.
Groetjes
Frank

arnoud zei op

http://www.kamagra-online.nl/ zeer goede site

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login