Geplaatst onder algemeen

dokters of ziekenhuis bezoek

4 reacties , oudste reactie bovenaan
Leen zei op

Wie is er ook zoveel snipperdagen of andere tijden kwijt voor zijn kinderen aan het bezoek van ziekenhuizen of andere instantie,s

Annemarie zei op

Mijn vriend zit ook met dit probleem. Hij heeft me de afgelopen periode geholpen tijdens een opname, maar helaas na een ruime week moest ie weg om weer te gaan werken. Anders zou hij geen dagen over hebben gehouden dit jaar voor bv. vakantie of onverwachte dingen.
Zorgverlof opnemen heeft geen zin, dat kan alleen wanneer NIEMAND anders de zorg kan geven. Ook een vergoeding voor het verblijf en de zorg voor mij zit er niet in omdat je daar minstens een maand opname voor achter de rug moet hebben.
Voor ouders en partners van mensen met een ernstige handicap of ziekte is het slecht geregeld in dit land!!

Leen Annemarie zei op

Ik wens je veel sterkte en ik hoop dat daar ook eens een oplossing voor komt want als vader of moeder of vriend zijnde wil je van alle kanten helpen maar ga je zelf ook soms in de problemen komen met de vrije tijd die er dan nog overblijft want niet iedere baas is daar blij mee dat wij vaak een ziekenhuis bezoekt of wat het ook is maar ze denken alleen maar aan productie en rijkdom en wij zijn een stuk stront

Sorry dat ik dat zo zeg

Groetjes Leen

esther zei op

hallo,

wie weet of er wettelijk is vastgelegd dat je bepaalde tijd vrij krijgt voor een bezoek aan een tandarts, huisarts, fysio, noem maar op..

Ik kan het nergens terugvinden op internet en in mijn contract staat dit ook nergens in vermeld.

bedankt voor jullie reactie.

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login