Geplaatst onder algemeen

ciap

4 reacties , oudste reactie bovenaan
Paul zei op

Vraagje.

Ik heb een spierziekte die te vergelijken is met SMA3.
Doordat ik, zoals ze het noemen, een sporthart heb; een groot hart dus, heb ik een polsslag van ongeveer
37 slagen per minuut. Dit geeft verder geen problemen gelukkig, maar vraag me even af of er mensen zijn die dit ook hebben.

b.v.d. Paul.

Lianne zei op

Ik heb zelf ook SMA3 en mijn polsslag is ca. 60 slagen per minuut en dat is al aan de lage kant maar jij overtreft alles. Daarnaast is mijn lichaamstemperatuur altijd aan de lage kant komt jou dat bekend voor?

Groetjes Lianne

Paul aan Lianne. zei op

Hoi Lianne,

Leuk dat je reageerd. Wat betreft mijn lichaamstemperatuur; ik heb dit nooit zo in de gaten gehouden, wel heb ik het altijd koud. Zal bij jou wel hetzelfde zijn, nietwaar? Is er bij jou ook sprake van een groot hart? Ik hoor het graag van je.

Paul.

Lianne zei op

Hallo Paul

Ik weet niet zeker of ik een vergroot hart heb. Er is ooit wel verteld dat ik een sporthart heb (had) maar toen sportte ik ook erg veel. Vanaf 1988 weet ik dat ik segmentale SMA heb en sindsdien is er eigenlijk nooit meer naar mijn hart gekeken. Mijn spierziekte heeft geen invloed op mijn hartspier in elk geval.

Groeten Lianne

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login