Geplaatst onder pijn

blauwe voeten

11 reacties , oudste reactie bovenaan
Annelies voor Kitty zei op

Hoi Kitty,
Om welke mop heb je z.g. zo moeten lachen?
De enige grappige opmerking die ik teruglees is het toilet naast de verwarming maar ik zie dat dat een opmerking van je zelf is geweest.
Heb ik iets over 't hoofd gezien?...
Groetjes, Annelies

kitty zei op

Wie van de mensen met een spierziekte heeft er net als ik (van de ene dag op de andere gekregen, tijdens het gebruik van amytryptiline en een methylprednisonkuurtje) blauwe voeten met daarbij o.a. hevige pijn in de liezen???

Denise zei op

Ik heb altijd koude blauwe voeten. Ik heb geen medicatie. Ik dacht dat veel mensen dit met een spierziekte hadden, is dat ook zo? Gelukkig heb ik geen pijn in de liezen. Ik hoop dat iemand anders je beter kan helpen. Groetjesss Denise

kitty zei op

Dank je Denise voor je reaktie. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen dat blauwe voeten bij een spierziekte horen. Maar ik hoop op meer reakties. Is het bij jou niet gewoon het Raynaud fenomeen? Groetjes, Kitty

Mieke zei op

Kitty,

Mijn dochter van 14 heeft waarschijnlijk HMSN.
Ze heeft altijd blauwe en hele koude voeten.
Behalve 's nachts. Ze heeft een schapenwollen onderdeken en dekbed.
We hebben al veel soorten sokken , thermosokken enz. geprobeerd om haar voeten warm te krijgen, maar tot nog toe zonder resultaat.
Er zijn nu angorawollen sokken besteld. Misschien dat dat helpt. Gelukkig heeft ze verder geen pijn.
Heb jij ook koude voeten, of zijn ze alleen maar blauw?

Groetjes, Mieke

kitty zei op

Hoi Mieke,
Ik kan ook hele warme maar toch donkerblauwe voeten hebben. Was het maar waar dat het alleen bij koude zou zijn, dat verklaart het tenminste nog een beetje. Bij mij begon het op èèn dag: ik had spierwitte voeten. Dat duurde 2 dagen. Daarna waren ze alleen blauw als ik ging zitten, maar nu zijn ze voortdurend blauw. Bij jouw dochter denk ik ook een beetje aan het Raynaud fenomeen. Een nichtje van me heeft dat ook. Maar dat schijnt verder niet erg te zijn. Ik heb wel een scala aan warmtekussens, ventilators en morgen krijg ik zelfs een toilet naast de verwarming. Da's wel lekker hoor. Groetjes, ook aan je dochter.

karin voor mieke zei op

Hoi Mieke,

Waneer je dochter de sokken heeft en het helpt wil je mij dat dan even mailen?
Mijn dochter is 6 en heeft ook vaak last van koude voeten.

Groetjes karin

kitty zei op

hahahahah, tjonge tjonge wat heb ik gelachen zeg om die oude mop. Heel leuk, tenminste als je nog onder de 5 jaar oud bent.

wouter zei op

heeft u last van koude voeten?

Gebruik FEETHEAT!!!!!!!!

Te bestellen op www.youngdynamic-cc.nl

kitty zei op

Hoi Annelies,
Iemand was zo leuk om te vragen of ik misschien een smurf was. Maar deze opmerking hebben ze er van afgehaald. Het was hatelijk bedoeld van mij hoor, die opmerking, zo vreslijk flauw...Groetjes Kitty.

marjolein zei op

hallo, ik heb al paar jaar last van blauwe voeten.
bij koude en warme voeten.. volgens de dokters kan er niet veel aangedaan worden maar ik vind dit toch raar... (ze zijn ook best gevoelig) weet iemand wat dit kan zijn?

groetjes marjolein

U kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login