Geplaatst onder algemeen door cvv118

Benigne Spierkramp-fasciculatie syndroom tips gevraagd

Sinds vorige week benigne spierkramp-fasciculatie syndroom (?BFS) geconstateerd door de neuroloog, na rontgenonderzoek, kuitscan, vaatonderzoek, mri scan en EMG, daar ik sinds juli last had van krampen met wandelen in mijn kuiten, die soms ook gepaard gingen met spierverrekkingen.

Van de neuroloog het medicijn clonazepam sandoz 0,5 mg gehad,en hier moest ik maar even meegaan experimenten ( voor 30 dagen), gaat  deze niet werken dan is er een andere optie en dat is naxopren, het experimenten is omdat er geen echte medicijnen voor zijn en deze regelmatig werken.

Ook slik ik magnesium malaat en vitamine E (671 mg? hoge dosis)

Ik was een sporter, de laatste jaren iom fysiotherapeut, 3x per week een half uur hardliep.

Dit wil ik nu weer gaan oppakken (3e keer), met een zeer rustige opbouw x maal 100 mtr per keer met veel losgooien en rekken van de kuitspieren en squads voor de bovenbenen en een zeer laag tempo en dan om de dag, dus ministens 1 dag rust tussen door)

Heeft iemand nog tips om van de spierkramp af te komen of te verminderen, door middel van  eetpatroon, voedingssupplementen of evt. medicijnen, rekoefeningen ect.

BIj voorbaat hartelijk dank.

PS Ik ben er nog niet aan toegekomen om deze site zorgvuldig te lezen, sinds vandaag ondekt, dus ik hoop niet dat er dubbele vragen bijzitten

0 reacties

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet u eerst ingelogd zijn. Als u nog geen profiel hebt op Myocafé, kunt u zich aanmelden. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten.

aanmelden / login